CHP Milletvekili Mahmut Tanal'dan baro provokasyonu! Barikatları yıkıp polisin üzerine yürüdü!

Son dakika haberi... Baroların demokratikleşmesine karşı olan avukatlar, yasağa rağmen eylemlerine devam ederken CHP'nin provokasyonlarıyla ünlü milletvekili Mahmut Tanal da eylemlere katılarak polis barikatlarını yıktı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
CHP Milletvekili Mahmut Tanal'dan baro provokasyonu! Barikatları yıkıp polisin üzerine yürüdü!


Meclis'te görüşülen yasa teklifinin maddeleri vekiller tarafından tartışılırken, avukatlar eyleme devam ediyor. Ankara'da da baro başkanları protestolarını, Kuğulu Park'ta sürdürdü.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal'dan baro provokasyonu! Barikatları yıkıp polisin üzerine yürüdü!-1

Polisin, parktaki baro başkanlarının yanına avukatların ve basın mensuplarının geçişine izin vermemesi, polisle sert tartışmaların yaşanmasına neden oldu.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal'dan baro provokasyonu! Barikatları yıkıp polisin üzerine yürüdü!-2

TANAL, BARİKATLARI YIKTI
Polisler, koronavirüs nedeniyle gösteri ve eylemlere izin vermezken, avukatlar polise yönelik "Parkı aç, parkı aç"sloganı attı.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal'dan baro provokasyonu! Barikatları yıkıp polisin üzerine yürüdü!-3

Bu sırada CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da polise tepki gösterdi. Tanal, polisin kurduğu barikat noktalarını yıkarak açarken, onun eylemine diğer göstericiler de destek verdi.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal'dan baro provokasyonu! Barikatları yıkıp polisin üzerine yürüdü!-4

Barikatlar yaşanan karmaşa sırasında kısa süre için açıldı, ancak polis kısa süre sonra yeniden barikatları kurdu.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal'dan baro provokasyonu! Barikatları yıkıp polisin üzerine yürüdü!-5

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler