AÖF final sınavı sonuç ekranı: AÖF yaz okulu açılacak mı?

Anadolu Üniversitesi’nin düzenlediği AÖF final sınavı binlerce kişinin katılımıyla tamamlanmıştı. Corona virüs ile mücadeleden dolayı online olarak gerçekleştirilen AÖF final sınavı sonuç ekranına haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz. Diğer bir merak edilen konu ise AÖF yaz okulu oldu. Peki AÖF yaz okulu açılacak mı? Bu yıl corona virüsten dolayı nasıl bir eğitim süreci olacak? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2020, 11:36 Güncelleme 10 Temmuz 2020, 11:36
AÖF final sınavı sonuç ekranı: AÖF yaz okulu açılacak mı?

İÇİNDEKİLER

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınavları 24 Haziran ile 8 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Binlerce aday sınavda ter dökerken sonuçlarını da merak etmeye başladı. Anadolu Üniversitesi'nin AÖF final sınavı sonuç ekranını adayların erişimine açtı. Ayrıca merak edenler için AÖF yaz okulu açılıp açılmayacağına dair önemli açıklamalar da yaptı. İşte heyecanla araştırılan bilgiler…

AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖF final sınavı sonuçları Anadolu Üniversitesi'nin https://www.anadolu.edu.tr/ adresinden öğrenilecek. Anadolu Üniversitesi, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Açıköğretim Sistemi Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı Sonuçlarının erişime açıldığı duyuruldu.
Üniversiteden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı;
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı Sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarınıza http://aof.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz. Mezunlarımızı tebrik ederiz.

AÖF YAZ OKULU AÇILACAK MI?

Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, AÖF yaz okuluyla ilgili şu ifadeler kullanıldı;
Sevgili Açıköğretim Sistemi Öğrencileri,
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, öğrencilerimizden gelen yoğun talep üzerine, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'nde "Yaz Okulu" yerine "Üç Ders Sınavı" uygulanması yönünde alınan kararı yeniden değerlendirmek üzere, Üniversite Yönetim Kurulu'nu acil gündem ile toplantıya çağırmıştır.
Bu doğrultuda 08.07.2020 tarihinde toplanan Üniversite Yönetim Kurulu, "Yaz Okulu" açılmasına karar vermiştir. "Yaz Okulu" sınavları Eylül ayında, pandemi şartlarının elvermesi hâlinde yüz yüze, aksi takdirde çevrimiçi olarak yapılacaktır.
"Yaz Okulu" başvuru takvimi Üniversitemiz web sitesi üzerinden duyurulacaktır.
Tüm öğrencilerimize sağlıklı günler ve sınavlarında başarılar dileriz

SINAV SONUÇ İTİRAZI NE ZAMAN YAPILIR?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

MAZERET SINAVI OLACAK MI?

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz.
Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.