4 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve haftanın kazanan numaraları duyuruldu!

4 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları, Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.15'te noter huzurunda yapılan çekilişlerin ardından duyuruldu. Çarşamba günü yapılan çekilişlerin ardından 6 bilen çıkmayınca 1 milyon 112 bin 24 lira devretmişti. Gün içerisinde bayilerden loto oynayanlar bu kapsamda haftanın sonuçlarını sorguluyor. Peki, 4 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre hangi numaralar kazandı? İşte kazanan sayılar

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2020, 21:10 Güncelleme 04 Temmuz 2020, 21:19
4 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve haftanın kazanan numaraları duyuruldu!

İÇİNDEKİLER

4 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulanıyor. Gözler akşam saatlerinden itibaren haftanın şanslı sayılarına çevrildi. Geçen hafta yapılan çekilişte 6 bilen çıkmayınca 1 milyon 112 bin 24 lira devretmişti. Sayısal Loto oynayan kişiler sonuçları öğrenmek için arama motorlarında araştırma yapıyor. Milli Piyango İdaresi 21.15'teki çekilişin ardından noter huzurunda sonuçları açıkladı. İşte haftanın kazanan numaraları...

4 TEMMUZ SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

3 - 7 - 10 - 13 - 28 - 40

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

ÇARŞAMBA GÜNÜ KİM NE KADAR İKRAMİYE KAZANDI?

Sayısal Loto ve Süper Sayısal Loto oyunlarının çekilişi yapıldı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sayısal Loto oyununun 1336. çekilişinde kazandıran numaralar 6, 7, 13, 17, 18 ve 38 olarak belirlendi.

Çekilişte 6 bilen çıkmayınca 1 milyon 112 bin 24 lira devretti.

Öte yandan, internet üzerinden oynanan Süper Sayısal Loto'da aynı 6 şanslı numarayı bilen çıkmayınca 96 bin 265 liralık ikramiye devretti.