CHP yandaşı medyanın algı oyunu bozuldu! Hayvana cinsel istismarı perdeleyip Başkan Erdoğan'a iftira attılar!

Yalan ve operasyonel haberlerle gündemi manipüle eden CHP yandaşı medya yine bir yalan haber üzerinden algı oyununa soyundu. Halk TV, BirGün ve TELE 1’in de aralarında bulunduğu yayın organlarının “Cumhurbaşkanına hakaret eden çocuk gözaltına alındı” haberinin yalan olduğu ortaya çıktı. Şahsın hayvana cinsel istismardan gözaltına alındığı öğrenildi. SABAH'tan Damla Kaya'nın haberi...

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2020, 18:57 Güncelleme 03 Temmuz 2020, 19:07
CHP yandaşı medyanın algı oyunu bozuldu! Hayvana cinsel istismarı perdeleyip Başkan Erdoğan’a iftira attılar!

İÇİNDEKİLER

Yalan ve operasyonel haberlerle gündemi manipüle eden CHP yandaşı medya yine bir yalan haber üzerinden algı oyununa soyundu.

"CUMHURBAŞKANI HAKARET EDEN ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI" YALANI
CHP yandaşlığıyla bilinen Birgün Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi, Halk TV, TELE 1 ve YOL TV gibi medya kuruluşları "14 yaşındaki çocuğa Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltı" başlığıyla bir haber yayınladı.

Ancak Cumhurbaşkanı'na iftira atmak için gözaltına alınan kişini gerçekte hangi suçtan gözaltına alındığı gizlendi.

HAYVANA CİNSEL İSTİSMARDAN GÖZALTINA ALINDIĞI ORTAYA ÇIKTI
Muhalif medyanın haberlerinin içeriğine bakıldığında 14 yaşındaki O.O.Ş. adlı çocuğun, dün akşam saat 20.30'da evi basıldığı, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasıyla gözaltına alınarak İzmir Torbalı Emniyeti'ne götürüldüğü belirtildi.

Ancak işin aslı sonradan ortaya çıktı. 14 yaşındaki O. O. Ş. "Hayvana cinsel istismar" ve "Hayvana cinsel istismarı sosyal medya sitesinden paylaşmadan" dolayı gözaltına alındığı öğrenildi. Şüphelinin sosyal medyadan paylaştığı iğrenç mesaj mide bulandırdı.

DAMLA KAYA - SABAH