1 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları duyuruldu! İşte Sayısal Loto'da günün şanslı numaraları

1 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları, Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişin ardından duyuruldu. Bugün Milli Piyango İdaresi tarafından 21.15'te gerçekleştirilen çekilişlerin ardından Sayısal Loto'da haftanın kazanan sayıları netlik kazandı. Geçen hafta yapılan çekilişte 6 bilen 2 kişinin 1 milyon 360 biner lira kazandığı duyurulmuştu. Peki, bugün hangi talihli numaralar ikramiye kazandı? İşte o sayıların listesi

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2020, 21:45 Güncelleme 02 Temmuz 2020, 21:56
1 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları duyuruldu! İşte Sayısal Loto’da günün şanslı numaraları

İÇİNDEKİLER

1 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları hakkındaki araştırmalar şu saatlerde yoğunluk kazandı. Geçen hafta yapılan çekilişte 6 bilen 2 kişi 1 milyon 360 biner lira ikramiyenin sahibi olmuştu. Gözler akşam saatlerinden itibaren haftanın şanslı sayılarına çevrildi. Sayısal Loto oynayan kişiler sonuçları öğrenmek için arama motorlarında araştırma yapıyor. Milli Piyango İdaresi 21.45'teki çekilişin ardından noter huzurunda sonuçları açıkladı. İşte haftanın kazanan numaraları...

1 TEMMUZ SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

6 - 7 - 13 - 17 - 18 - 38

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

CUMARTESİ GÜNÜ KİM NE KADAR İKRAMİYE KAZANDI?

Sayısal Loto ve Süper Sayısal Loto oyunlarının çekilişi yapıldı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sayısal Loto oyununun 1335. çekilişinde kazandıran numaralar 5, 11, 24, 30, 39 ve 41 olarak belirlendi.

Çekilişte 6 bilen 2 kişi, 1 milyon 360 bin 302'şer lira kazandı.

Büyük ikramiye isabet eden kuponların Ankara'nın Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinden yatırıldığı bildirildi.

Öte yandan, internet üzerinden oynanan Süper Sayısal Loto'da aynı 6 şanslı numarayı bilen 1 kişi, 1 milyon 687 bin 521 lira kazandı.