LGBT üyesi Batu Belen'in mezarlıkta çektiği video klibi hakkında soruşturma başlatıldı!

Geçtiğimiz günlerde bir LGBT üyesi tarafından sosyal medyada video paylaşıldı. Batu Belen olduğu tespit edilen şahsın videosunda ilginç bir kıyafet giydiği ve Osmanlı döneminden kalma mezarların üzerinden yürüdüğü görüldü. Belen'in kabirler üzerinde çektiği video klibi CİMER’e ihbar edildi. Savcılık tarafından video klibini çeken şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

Giriş Tarihi 09 Haziran 2020, 15:18 Güncelleme 09 Haziran 2020, 15:18
LGBT üyesi Batu Belen’in mezarlıkta çektiği video klibi hakkında soruşturma başlatıldı!

İÇİNDEKİLER

Osmanlı döneminden kalma tarihi kabirler üzerinde LGBT'li bir şahıs tarafından çekilen video klip CİMER'e ihbar edildi. Savcılık tarafından video klibi çeken Batu Belen hakkında soruşturma başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bir klip yayınlandı. Klip iddiaya göre LGBT üyesi Batu Belen tarafından çekildi. Klipte, ilginç bir kıyafet giyen Belen'in Osmanlı döneminden kalma mezarlar üzerinde yürüdüğü ve müzik eşliğinde görüntü verdiği görüldü.

İHBAR EDİLDİ, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Belen'in mezar taşlarına ve kendisine odak oluşturarak sergilediği hareketlerin yer aldığı görüntü, bir izleyici tarafından CİMER'e ihbar edildi. Eyüp Sultan mezarlığında çekildiği iddia edilen video görüntüde, 'Dini değerlerin aşağılandığı' gerekçesiyle savcılık tarafından Batu Belen hakkında soruşturma başlatıldı.

Sabah/ Dilek Yaman