Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan şehit polis için taziye mesajı

Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı Twitter üzerinden #PolisiminYanındayım etiketiyle Diyarbakır'daki alçak saldırıda şehit edilen polis memuru ve Hakkari'deki saldırıda hayatını kaybeden Mehmetçikler için taziye mesajı yayınladı.

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2020, 18:29 Güncelleme 31 Mayıs 2020, 01:07
Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan şehit polis için taziye mesajı

İÇİNDEKİLER

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı Twitter üzerinden #PolisiminYanındayım etiketiyle Diyarbakır'daki alçak saldırıda şehit edilen polis memuru hakkında bir paylaşımda bulundu.



Bakan Albayrak, yaptığı açıklamada, "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde dur ihtarına uymayan bir zanlının açtığı ateş sonucu bir polisimiz şehit düştü. Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. #PolisiminYanındayım" ifadelerine yer verdi.





HAKKARİ'DE MEHMETÇİKLER İÇİN TAZİYE MESAJI
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakkari'deki saldırıda hayatını kaybeden Mehmetçikler için de taziye mesajı paylaştı. Bakan Albayrak yaptığı paylaşımda, "Hakkari Çukurca'da hain terör örgütüyle yaşanan çatışmada şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum. Ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.