Son dakika: Başkan Erdoğan'dan diplomasi trafiği!

Başkan Erdoğan'ın diplomasi trafiği bayramda da tüm hızıyla devam ediyor. Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ve Kazakistan'ın ilk Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev, Pakistan Başbakanı İmran Han ve Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said ile telefonda görüştü.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2020, 19:00 Güncelleme 25 Mayıs 2020, 20:31
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan diplomasi trafiği!

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ve Kazakistan'ın ilk Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ELE ALINAN KONULAR
Liderlerin karşılıklı olarak Ramazan Bayramı tebriğinde bulundukları görüşmede, Kovid-19 ile mücadelede iş birliği konuları başta olmak üzere Türkiye-Kazakistan ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik adımlar ele alındı.

İMRAN HAN İLE GÖRÜŞME
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı İmran Han ile telefonda görüştü. Erdoğan-Han görüşmesinde ikili ülke ilişkileri, bölgesel meseleler ve Kovid-19 ile mücadelede iş birliği konuları ele alındı.

KAYS SAİD İLE GÖRÜŞME
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede karşılıklı Ramazan Bayramı tebriğinde bulunulurken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele başta olmak üzere ikili ilişkiler ve bölgesel meseleler ele alındı.