Pandemi hastanelerinde geri sayım başladı

Başkan Erdoğan, İstanbul’da yapımı süren iki pandemi hastanesini yerinde inceledi. Ziyaret sırasında işçilere sosyal mesafe kuralına uygun şekilde selam verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2020 Güncelleme 10 Mayıs 2020, 07:08
Pandemi hastanelerinde geri sayım başladı

İÇİNDEKİLER

Türkiye Coronavirüs ile mücadelede dünyaya adeta ders verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm çalışmaları videokonferans yöntemiyle gerçekleştirdi. 52 gün sonra dışarıda ilk kez programa katılan Erdoğan, Sancaktepe ve Yeşilköy'deki havalimanlarında yapımı süren pandemi hastanelerini yerinde inceledi. Erdoğan, odaları da gezerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan hastanelerin durumuyla ilgili bilgi edindi. Ziyaret sırasında sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde işçilere hitap etti ve işçileri uzaktan selam verdi. Başkan Erdoğan daha sonra Hadımköy'de pandemi hastanesi dönüştürme çalışmaları süren tarihi hastane binasında inceleme gerçekleştirdi. Üç hastanenin de mayıs sonunda hizmete girmesi planlanıyor.




ANNELERİMİZ BAŞ TACIDIR
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Mayıs Anneler Günü'nü kutladı. Erdoğan, "Hepimiz için şefkat yuvası ve güvenli bir liman olan annelerimiz, 'Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğuna' inanan bizler için baş tacıdır" ifadelerini kullandı.

MAYIS SONUNDA AÇILIYOR
Başkan Erdoğan, hastane odalarını Sağlık Bakanı Koca ile gezdi.



Hasan AY