"Çantamda bomba var" diyerek tren raylarına oturdu

Bakırköy'de Marmaray'ın Yenimahalle durağı yakınlarında raylara oturan bir kişi sırt çantasında bomba olduğunu söyledi. Güvenlik görevlileri ve vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine giden ekipler ise bir saat sonra şüpheliyi ikna etti. Çantadan giysi çıkarken, kutunun ise boş olduğu tespit edildi. İşte Takvim Gazetesi’nin 26 Nisan 2020 tarihli güncel sayfalarından derlediğimiz haberler…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2020 Güncelleme 26 Nisan 2020, 07:05
Çantamda bomba var diyerek tren raylarına oturdu

İÇİNDEKİLER

Bakırköy'de Marmaray'ın Yenimahalle durağı yakınlarında raylara oturan bir kişi sırt çantasında bomba olduğunu söyledi. Güvenlik görevlileri ve vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine giden ekipler ise bir saat sonra şüpheliyi ikna etti. Çantadan giysi çıkarken, kutunun ise boş olduğu tespit edildi.



68 KERE MAŞALLAH
NİJERYA'DA 68 yaşındaki Margaret Adenuga, dördüncü kez denedikleri tüp bebek yöntemiyle ikizlere sahip oldu. 77 yaşındaki eşi Noah Adenuga "1974'de evlendik ve o günden beri çocuk sahibi olma isteğimizden vazgeçmedik. Ben bir hayalperestim. Bu hayalimizin gerçekleşeceğini biliyordum" diye konuştu.

KURYELER YAKALANDI
BODRUM polisi, sokakta uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Geçen perşembe günü, uyuşturucu satıp kuryelik yapan M.Ö. (17) ve B.K. (19) adlı kızların, kaldıkları otel odasında arama yapıldı. Odada 336 uyuşturucu hap ele geçirilirken iki kız tutuklandı.


GEÇİT YOK
Rize'ye çay tarımı için gelmek isteyen yaklaşık 50 bin üretecinin, daha önce verilen izinleri Coronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edildi. Ancak bazı üreticilerin alternatif yolları kullanarak kente girmeye çalıştığı belirlendi. Bunun üzerine alternatif köy yollarına moloz döküldü.

CANAVAR EVLAT!
Uşak'ta, Ali K. (24), tartıştığı babası Ahmet K.'yı (43) baltayla öldürüp, cesedini ormanlık alana gömdü. Olaydan 4 gün sonra da jandarmaya gitti. Cinayeti itiraf etti. Polis ekipleri dün Ali K.'nın gösterdiği yerde babanın cesedini buldu.

AZMETTİRİCİLER TUTUKLANDI
Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşine silahlı saldırı düzenleyen 11 kişi dün adliyeye yollandı. Olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen E.E. ile Ş.G. ve D.B. tutuklandı.