CHP’li İBB'den skandal! Koronavirüs ile mücadele edilen şu günlerde sağlık ocağını sattılar

Fuar alanlarını gösterip "Hastane yaptık" diye yalan söyleyen, dünyanın örnek gösterdiği Türkiye'nin sağlık sistemine iftiralar atan CHP’nin skandalları bitmiyor. Tüm Türkiye koronavirüs salgınıyla mücadele ederken CHP’li İBB’nin sağlık ocağını sattığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 24 Nisan 2020, 21:02 Güncelleme 24 Nisan 2020, 21:22
CHP’li İBB’den skandal! Koronavirüs ile mücadele edilen şu günlerde sağlık ocağını sattılar

İÇİNDEKİLER

Tüm Türkiye'yi koronavirüsle mücadele ederken CHP'nin bir skandalı daha ortaya çıktı. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ziya Gökalp Aile Sağlı Merkezi'ni sattı. Sağlık ocağına "Boşaltın" ihtarnamesi çekildi.

SKANDAL PATLADI
Koronavirüs ile mücadele edilen bugünlerde yeni sağlık merkezleri açılmaya çalışırken virüse karşı büyük bir savaş verilirken İBB'nin Ziya Gökalp Aile Sağlı Merkezi'ni sattığı skandalı patladı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
İBB'nin böyle bir dönemde bu hamleyi yapması ciddi tepkilere yol açtı. 5 yıldır vatandaşlara hizmet veren sağlık merkezinin satılması "Türkiye'yi aşağılamak için örnek verdikleri Uğanda'da bile böyle bir şey yapılmamıştır." dedirtti.

BİR VAKFA SATILDI
Sağlık ocağına ihtarname çekilirken merkez, 2010 yılında ağustos ayın İBB ile KİPTAŞ ve imzalanan protokol üzerinden Başakşehir Belediyesi tarafından yapılıp hizmete hazır hale getirilmişti. Ancak İBB tarafından tarafından bir vakfa satıldığı ortaya çıktı.