Sözcü'nün genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz'ın damadı CHP’li İBB’nin basın sözcüsü Nadir Ataman çıktı!

Geçtiğimiz hafta sonu CHP'li belediyeler halkın vergileri ile alınan resmi belediye araçları ile vatandaşa hizmet değil Sözcü Gazetesi dağıttı, Sözcü - CHP ortaklığı gözler önüne serildi. CHP’nin Sözcü ile olan işbirliğine ilişkin bir detay daha ortaya çıktı. CHP’li İBB’nin Basın Sözcüsü Nadir Ataman’ın Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz’ın damadı olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 17 Nisan 2020, 01:07 Güncelleme 17 Nisan 2020, 11:38
Sözcü’nün genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz’ın damadı CHP’li İBB’nin basın sözcüsü Nadir Ataman çıktı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de koronavirüsle mücadele kapsamında geçtiğimiz hafta sonu 31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulandı.

CHP'Lİ BELEDİYELER KAPI KAPI SÖZCÜ DAĞITTI
CHP'li belediyeler, sokağa çıkamayan vatandaşlara kendi yandaşları olan Sözcü Gazetesini bedava dağıtmaya başladı.

ORTAKLIĞIN İSPATI
Sözcü'nün adeta postacılığına soyunan CHP'li belediyeler kapı kapı gezerek gazete dağıtırken halk ekmek büfelerinden de ücretsiz verdiler. CHP'li belediyelerin halkın vergileri ile alınan resmi belediye araçları ile vatandaşa hizmet yerine Sözcü Gazetesi dağıtması büyük tepki çekerken CHP-Sözcü ortaklığını bir kez daha gözler önüne serdi.

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ ATAMAN, SÖZCÜ'NÜN DAMADI ÇIKTI
CHP'nin Sözcü ile olan ortaklığına ilişkin bir detay daha ortaya çıktı.


Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz

CHP'li İBB'nin Basın Sözcüsü ve Belediye Meclis Üyesi Süleyman Nadir Ataman'ın Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın damadı olduğu öğrenildi.

İBB'nin Basın Sözcüsü ve Belediye Meclis Üyesi Süleyman Nadir Ataman

ALTUN'UN EVİNİN FOTOĞRAFLARINI ATAMAN MI SERVİS ETTİ?
Cumhuriyet Gazetesi, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde bulunan Kuzguncuk'ta kiraladığı araziye kaçak yapılar yaptırdığına yönelik yalan bir habere imza atmıştı.

Cumhuriyet gazetesi "Boğaz'da kaçak var" başlığıyla yayınladığı haberde İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un adres bilgilerine ve fotoğraflarına yer vererek açıkça Altun'u hedef göstermişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Altun'un ikametgah adresi ve fotoğrafının paylaşıldığı yayınlar nedeniyle "terör örgütlerine hedef göstermek" suçundan soruşturma başlatmıştı.

CHP'nin Sözcü'nün ardından diğer yandaşı olan Cumhuriyet Gazetesi üzerinden bu yalan haberle birlikte Altun'un ikametgahına ilişkin fotoğrafları paylaşması akıllara "Görüntüleri İBB Basın sözcüsü Ataman mı servis etti?" sorusunu getirdi.

YALAN HABERİ SOSYAL MEDYADAN ATAMAN DA PAYLAŞTI
Cumhuriyet'in Altun'u hedef gösterdiği yalan haberi Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın damadı ve İBB Basın sözcüsü Nadir Ataman'ın sosyal medya hesabı üzerinden peş peşe paylaştığı görüldü.

İSKİ'NİN AFİŞLERİNE SALDIRMIŞTI
Ataman, İstanbul Büyükşehir Belediye yönetiminin AK Parti'de olduğu 2018 yılında, İSKİ'nin Genel Kurulu için Belediye binasının ikinci katının duvarlarına yapıştırılan tanıtım afişlerine saldırarak gündeme gelmişti.

TAKVİM.COM.TR / ÖZEL