Son dakika: "Koronavirüs evimize girdi" demişti! İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in koronavirüs test sonucu belli oldu

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 20 yıldır yardımcılığını yapan kişinin koronavirüse yakalandığını açıklayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, test yaptırdığını belirtmişti. Akşener'in test sonucu belli oldu.

Giriş Tarihi 16 Nisan 2020, 10:58 Güncelleme 16 Nisan 2020, 10:58
Son dakika: Koronavirüs evimize girdi demişti! İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in koronavirüs test sonucu belli oldu

İÇİNDEKİLER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, evindeki yardımcısında COVID-19 teşhisinin ardından pazartesi günü yaptırdığı ikinci test sonucu da negatif çıktı.

Akşener'in evindeki 20 yıllık yardımcısının COVID-19 testi pozitifti. Bunun üzerine Akşener'in, "Yıllardır evimizin bir parçası" dediği yardımcısı kendi evinde karantinaya alındı.

İKİNCİ TEST DE NEGATİF
Herhangi bir belirti göstermemelerine rağmen Akşener, eşi Tuncer Akşener ve oğlu Fatih Akşener de test yaptırdı ve sonuçları negatif çıktı. Akşener Ailesi, pazartesi günü tedbiren ikinci testlerini de yaptırdılar. Dün sabah saatlerinde sonuçlanan ikinci testler de negatif geldi.

"KORONA EVİMİZE GİRDİ" DEMİŞTİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, koronavirüsün evine kadar girdiğini belirtti. Yardımcısına yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyleyen Akşener, kendisine de test yaptırdığını açıklamıştı.