CHP'li belediyeler FETÖ taktiği ile Sözcü'nün "posta memurluğu"na soyundu! Sözcü pervasızlıkta sınır tanımadı

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hafta sonunu kapsayacak şekilde 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta "sokağa çıkma yasağı" ilan edilirken, CHP'li belediyeler halka hizmet yerine yandaşı gazete Sözcü'nün posta memurluğuna soyundu. Belediye ekmeği satış noktalarından ve kapı kapı gezerek Sözcü Gazetesi'ni dağıtan CHP'li belediyelere tepki yağarken, Sözcü Gazetesi internet sitesi üzerinden açık açık bu yandaşlığı kabullenerek belediyelere teşekkür etti.

Giriş Tarihi 12 Nisan 2020, 12:19 Güncelleme 12 Nisan 2020, 15:15
CHP’li belediyeler FETÖ taktiği ile Sözcü’nün posta memurluğuna soyundu! Sözcü pervasızlıkta sınır tanımadı

İÇİNDEKİLER

Türkiye koronavirüs salgını ile mücadele ederken, salgının yayılmasını önlemek için 31 ilimizde hafta sonunu kapsayacak şekilde 48 saatlik sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği şehirlerde vatandaş belediyelerden yardım talebinde bulunurken, CHP'li belediyeler ise vatandaşın talepleri yerine Sözcü Gazetesi'nin posta memurluğuna soyunarak kapı kapı gazete dağıttı.

PERVASIZLIKTA SINIR TANIMADI
Belediye ekmeği satış noktalarında ve kapı kapı gezilerek Sözcü Gazetesi'nin dağıtılması sonrası, Sözcü pervasızlıkta sınır tanımayarak adeta posta memurluğunu yapan CHP'li belediyelere teşekkür etti.

BELEDİYE KAYNAKLARINI YANDAŞI MEDYAYA PEŞKEŞ ÇEKTİLER
Görevi kamu hizmeti olan ve vatandaşa hizmet götürmek olan CHP'li belediyeler, bunu yapmak yerine kaynaklarını yandaşı medya için kullandı. Kamu çalışanı olan personellerini kapı kapı gezdirerek Sözcü Gazetesi dağıttıran belediyelere, sosyal medyada tepki yağdı. Sözcü gazeteleri belediyelere bedava olarak verdiğini iddia ederken, kamuoyu "Gazeteler neyin karşılığı bedava verildi?" sorusunu dile getirdi.

FETÖ TAKTİĞİ UYGULANDI
Fetullahçı Terör Örgütü de etkin olduğu yıllarda kapı kapı gezerek yayın organı Zaman Gazetesi'ni dağıtmış ve bu yolla kurgulanan manipülatif haberler halka ulaştırılarak algı dezenformasyonu yapılmıştı. CHP'li belediyeler de tıpki FETÖ'nün izlediği yolu takip ederek kapı kapı Sözcü Gazetesi dağıtımına çıktı.

Sözcü gazetesi bugün bu durumu kendisi de itiraf etti. Sözcü'yü bedava dağıtan CHP'li belediyelerin listesini yayınladı. İşte Sözcü.com.tr'de yayınlanan o liste:
İstanbul'da Beşiktaş ve Avcılar Belediyeleri
Ankara'da Yenimahalle ve Çankaya Belediyeleri
İzmir'de Karşıyaka, Konak ve Gaziemir Belediyeleri
Aydın Efeler Belediyesi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi
Samsun Atakum Belediyesi
Konyaaltı Belediyesi
Edremit Belediyesi
Bodrum Belediyesi
Kuşadası Belediyesi
Denizli Merkezefendi Belediyesi
Milas Belediyesi
Muğla Büyükşehir Belediyesi
Marmaris Belediyesi
Muğla Menteşe Belediyesi

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI
CHP'li belediyelerin "vatandaşa değil Sözcü'ye hizmet" anlayışına sosyal medyada tepki yağdı. Koronavirüs salgınına rağmen toplu taşıma araçlarını azaltarak halkın sağlığını tehlikeye atan ve vatandaşı isyan noktasına getiren CHP'li belediyelerin imkanlarını yandaşı bir medya kuruluşuna sonuna kadar sunması "rezillik" olarak yorumlandı.

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI






Takvim.com.tr/Özel haber

t