Son dakika: FETÖ destekçisi DW ve CHP yine el ele! CHP'li Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan'dan Koronavirüs hakkında alçak iftira!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsün Türkiye'de görülmesinin ardından CHP, FETÖ'cü hainler gibi virüs üzerinden hükümete alçak iftiralarda bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin özveriyle çalışması ve her gün halkı bilgilendirmesini hazmedemeyen CHP'liler algı operasyonlarına başladı. Algı operasyonlarının son örneği de PKK ve FETÖ destekçiliği ile bilinen DW Türkçe üzerinden yapıldı. DW Türkçe'ye röportaj veren Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, koronavirüse yakalananların asıl sayısının verilmediği yalanını ortaya attı. Halkı galeyana getirmeye çalışan Zeki Kılıçaslan'ın CHP PM üyesi olduğu ve TTB'ne üye olduğu ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 27 Mart 2020, 15:48 Güncelleme 27 Mart 2020, 16:14
Son dakika: FETÖ destekçisi DW ve CHP yine el ele! CHP’li Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan’dan Koronavirüs hakkında alçak iftira!

İÇİNDEKİLER

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve giderek yayılan yeni tip koronavirüs dünyayı adeta esir aldı. Hükümet, aldığı önlemlerle Dünya Sağlık Örgütü'nün küresel salgın olarak ilan ettiği koronavirüsün Türkiye'ye girişini 3 ay geciktirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu ve tüm sağlık çalışanlarının hummalı çalışması ve özverisi büyük takdir topladı.

YİNE CHP YİNE ALÇAK İFTİRA!
Koronavirüs önlemleri ve çalışmaları kapsamında dünyaya örnek olan Türkiye, yine CHP'lilerin algı operasyonlarına maruz kaldı.

Adeta bir ülke düşmanı olarak çalışan CHP, koronavirüs üzerinden manipülasyon yapmaya başladı. Provokatif haberleri ile ünlü DW Türkçe'ye röportaj veren ve Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs vakası ve ölümlerini sakladığını söyleyen Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, CHP parti üyesi çıktı.

Kılıçaslan'ın aynı zamanda PKK destekçisi Türkiye Tabipleri Birliği üyesi olduğu da öğrenildi.

Hükümeti ve Sağlık Bakanlığı'nı hedef alan Kılıçaslan'ın bu iftirası sosyal medya üzerinden büyük tepki ile karşılandı.

İşte o tepkilerden bazıları…

TAKVİM.COM.TR - ÖZEL HABER