Esra Elönü'nün babası Şaban Elönü umre dönüşü hayatını kaybetti

Son dakika haberi... Gazeteci Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan evinde hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nin emekli imamlarından olan Elönü'nün umre dönüşü hayatını kaybetmesi nedeniyle Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlattı. Başlatılan inceleme kapsamında aile üyelerinin de takibe alındığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 15 Mart 2020, 17:02 Güncelleme 15 Mart 2020, 17:10
Esra Elönü’nün babası Şaban Elönü umre dönüşü hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Gazeteci Esra Elönü'nün emekli imam olan 62 yaşındaki babası Şaban Elönü, umre dönüşü Gaziosmanpaşa'da bulunan evinde hayatını kaybetti. Elönü'nün umre dönüşü hayatını kaybetmesi nedeniyle Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken, aile üyelerinin de takibe alındığı öğrenildi.

ESRA ELÖNÜ ÖLÜM HABERİNİ DUYURDU
Esra Elönü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada babasının ölüm haberini doğrularken, koronavirüs testinin ise negatif çıktığını söyledi. Elönü, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babamı Umreden döndüğü gece kaybettik . Rabbimin inşirahı için da ediyorum . Umre dönüşü olduğu için dostlarımdan Koranavirüs şüphesiyle ilgili çok soru alıyorum . Yapılan testlerin sonucu Negatiftir. Ölüm sebebi için Adli Tıp raporu bekliyorum" dedi.