Koronavirüsten ölen İran Devrim Muhafızlarının cenaze törenindeki görüntüler dünyayı şoke etti!

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve her geçen gün giderek yayılan Koronavirüsten en çok etkilenen ülkeler İtalya, İran ve Güney Kore oldu. İtalya’da can kaybı 631’e çıkarken İran’da ise bir günde 54 hasta hayatını kaybetti. İran’dan gelen son dakika görüntülerdeki cenaze töreni ise dünyayı şoke etti.

Giriş Tarihi 11 Mart 2020, 07:36 Güncelleme 11 Mart 2020, 07:36
Koronavirüsten ölen İran Devrim Muhafızlarının cenaze törenindeki görüntüler dünyayı şoke etti!

İÇİNDEKİLER

Dünyaya korku yayan koronavirüs ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Şuana kadar 4 bin civarında insanın ölümüne neden olan salgın, 113 binden fazla insanda görüldü. Her geçen bilançonun ağırlaştığı corona virüsü nedeniyle İran'da bir günde 54 kişi hayatını kaybederken, İtalya'da virüs nedeniyle ölenlerin sayısı 631'e çıktı. İtalya ve İran'dan her geçen gün dehşete düşüren fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Son olarak İran'da bir cenaze töreninde çekilen o görüntüler dünyayı şoke etti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

DÜNYA ŞOKTA! KORONAVİRÜS İLE İLGİLİ TÜYLER ÜRPERTEN GÖRÜNTÜ
İran'da koronavirüsten ölen Devrim Muhafızları eski komutanının cenaze töreninden inanılmaz kareler geldi.

Can kaybının 291'e çıktığı İran'da, koronavirüsten ölen Devrim Muhafızları'nın eski komutanlarından Ferzad Tazari'nin cenaze töreni Tahran'da düzenlendi.

Törende, daha önceki cenazeleri hatırlatan görüntüler vardı. Tazari'nin kefenlenmiş cesedi omuzlarda taşınırken, cenazeye katılanların bazılarının maske takmaması dikkat çekti.

Eski komutanın yakınları, büyük bir fotoğrafın dikildiği mezara elleriyle toprak attı.

Halihazırda 8 bin 42 insanın koronavirüse yakalandığı İran'da, cumhurbaşkanı yardımcısı ve 20'yi aşkın milletvekilinde de Covid-19 çıktı.

İTALYA'DA 1 GÜNDE 168 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
Korona virüsü nedeniyle acil durum önlemlerinin ülke geneline yükseltildiği İtalya'da virüs nedeniyle ölenlerin sayısının 631'e yükseldiği açıklandı.