Son dakika: ODATV haber müdürü Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç tutuklandı

Son dakika haberi! ODATV Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç ODATV'de yapılan bir haberden dolayı tutuklandı. FETÖ'nün yayın organları gibi Türkiye karşıtı provokatif haberleriyle bilinen ODATV, dün yayımladığı bir haberde Libya'da şehit düşen bir MİT mensubunun cenazesine ilişkin bilgileri paylaşarak suç işlemişti.

Giriş Tarihi 04 Mart 2020, 23:39 Güncelleme 05 Mart 2020, 05:28
Son dakika: ODATV haber müdürü Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç tutuklandı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Barış Terkoğlu ve Hülya Kılınç tutuklandı.

Odatv'de yayınlanan bir haberle ilgili başlatılan soruşturmada gözaltına alınan ve İstanbul adliyesine getirilen Barış Terkoğlu ve Hülya Kılınç, 2937 sayılı Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu'nun 27. Maddesi kapsamında tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği de ifadesini aldığı şüpheliler Barış Terkoğlu ve Hülya Kılınç'ın tutuklanmasına karar verdi.



CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
Odatv'de yayınlanan haber dolasıyla gözaltına alınan Barış Terkoğlu ile Hülya Kılınç, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖZALTINA ALINMIŞTI
Odatv Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu , İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah erken saatlerde gözaltına alındı.

Terkoğlu hakkında Odatv haber sitesinde yapılan bir haberden dolayı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltı kararı alındığı öğrenildi. Barış Terkoğlu, sabah erken saatlerde gözaltına alınarak Vatan Caddesi'ndeki Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.