Metin Gürcan'dan Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın’a tehdit!

Türk askerini hedef tahtası haline getirerek ateş etmesiyle biline emekli asker ve Al-Monitor’un yazarı Metin Gürcan, Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın’ı tehdit etti. Sosyal medya hesabından Yalçın’a hakaretler savuran Gürcan, “İster silah, ister bıçak, isterse çıplak elle düelloya davet ediyorum” diyerek Yalçın’ı tehdit etti.

Giriş Tarihi 03 Mart 2020, 21:06 Güncelleme 03 Mart 2020, 21:55
Metin Gürcan’dan Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın’a tehdit!

İÇİNDEKİLER

Türk askerini hedef tahtası haline getirerek ateş etmesiyle biline emekli asker ve Al-Monitor'un yazarı Metin Gürcan, Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın'ı tehdit etti.

Sosyal medya hesabından Yalçın'a hakaretler savuran Gürcan, "İster silah, ister bıçak, isterse çıplak elle düelloya davet ediyorum" diyerek açıkça tehdit etti.

GÜRCAN'IN TEHDİT TWEETLERİ:

TÜRK ASKERİNİ HEDEF TAHTASI HALİNE GETİRMESİYLE BİLİNİYOR
Sosyal medyada ve yazdığı yazılarla her fırsatta FETÖ ve PKK argümanlarıyla Türkiye karşıtı tavır sergileyen Gürcan görevde olduğu dönemde yaptığı skandal hareketle biliniyor. Gürcan karşısına Türk askerini alarak hedefe ateş etmişti.

"PKK'YI ÖVEN VE TOPLUMA KORKUTMAYA ÇALIŞAN BİRİSİ"
Tehdit edilen Hasan Basri Yalçın konuya ilişkin A Haber canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundu.
"Kendisi emekli asker. Sosyal medyada güvenlik alanında paylaşımlar yapıyor. Kişisel olarak dikkatimi çeken husus ise, 2015 yılındaki bir gazete ekindeki yazısında PKK'nın gücünü abartarak Türkiye'nin çok zor şartlarda ancak çukur operasyonları yapabileceğini yazmasıyla oldu." dedi.

Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

"YAZDIĞIM YAZIYI ÜZERİNE ALINMIŞ"
"Bu kişi eski bir askerdir. Toplumda, Türk askerini hedef tahtası yaptığı bir videoyla bilinir. Kendisini sosyal medya üzerinden tanıyorum. Sosyal medyada özellikle güvenlik alanında paylaşımlar yapar. 2015'te "çukur operasyonları" sırasında, PKK'nın daha fazla güçlenmesi gerektiğini belirten yazılar yazmıştır. Türk ordusunun bu işlerin altından kalkamayacağı anlamında tweetler atmıştı. Barış Pınarı harekatı sırasında yine yalan haberler yapıp Ruslar leyhine tweet'ler attı. Daha sonra özür dileyip, o tweet'ini sildi. Ben bugün kendisine analist diyen, korku pompalayan kişilerle ilgili bir yazı kaleme aldım. O da üstüne alınmış. Ama beni bloklamış. Beni düelloya davet edecek kadar dengesi bozulmuş gözüküyor. Sanırım psikoloğa gözükmesi gerekiyor. Allah kendisini ıslah etsin"

YALÇIN'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ