Son dakika: Rejim hedefleri böyle vuruldu! İşte en net görüntüler

Son dakika haberine göre TSK tarafından İdlib'deki rejim hedefleri sabaha kadar vuruldu. Rejim hedeflerinin vurulduğu ana ilişkin son ve en net görüntüler yayınlandı. Görüntülerde birçok rejim hedefinin vurulduğu görülüyor.

Giriş Tarihi 28 Şubat 2020, 10:46 Güncelleme 28 Şubat 2020, 14:53
Son dakika: Rejim hedefleri böyle vuruldu! İşte en net görüntüler

İÇİNDEKİLER

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de rejim güçlerini vurma anına ilişkin yeni görüntüler A Haber canlı yayınında ekranlara geldi. Canlı yayında Türk askerinin Suriye rejimine bağlı güçleri havadan ve karadan vurma görüntüleri yayınlandı.

İnsansız Hava Araçları'ndan (İHA) alınan görüntülerde atış destek unsurlarıyla birlikte hareketli rejim konvoyunun vurulduğu görüntüler kaydedildi.

BAKAN AKAR'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'de sabaha kadar devam eden operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akar, "Hain saldırı sonrasında uçak, SİHA ve kara ateş destek vasıtalarımızla 200'ü aşkın rejim hedefi ağır ateş altına alındı. Atışlar sonucu 5 helikopter, 23 tank, 23 top ve obüs, bir SA-17, bir SA-22 hava savunma sistemi, 309 rejim askeri etkisiz hale getirildi.



Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koordine edilmesine rağmen bu saldırı gerçekleştirilmiştir"
ifadelerini kullandı.

10 ŞUBAT'TAN BU YANA 1709 REJİM UNSURU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
10 Şubat'tan bu yana düzenlenen operasyonlarda 1709 rejim unsuru etkisiz hale getirildi.

Operasyonlarda rejime ait 55 tank, 3 helikopter, 18 zırhlı araç ve 6 mühimmat deposu da imha edildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER