Başkan Erdoğan'a doğum günü sürprizi! Dakikalarca alkışlandı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a AK Parti Grup Toplantısı'nda yayınlanan bir kliple doğum günü sürprizi yapıldı. Hazırlanan doğum günü videosu için teşekkür eden Erdoğan, "Bu sürpriz gerçekten çok kısa da olsa benim için çok çok duyguluydu. İşte bu klipte izlediniz. Kitap, su, simit... Bunlar çocukluk yıllarımın en önemli başlıklarıydı" dedi.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2020, 12:14 Güncelleme 26 Şubat 2020, 12:15
Başkan Erdoğan’a doğum günü sürprizi! Dakikalarca alkışlandı

İÇİNDEKİLER

AK Parti grubu Başkan Erdoğan'ın doğum gününü özel hazırlanmış bir kliple kutladı. AK Parti milletvekilleri, 26 Şubat 1954'de doğan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 66'ncı doğum günü için klip hazırlayarak sürpriz yaptı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR
Başkan Erdoğan, söz konusu sürpriz klip için "Hazırlanan bu sürpriz benim için çok duyguluydu. Çocukluk yıllarıma beni götürmesi ve oradaki birkaç anekdot çok önemliydi. Bu simitti, bu kitaptı, bu suydu. Bunların üçü çocukluk yıllarımın en önemli başlıklarıydı. Sınıfımdaki bir arkadaşımın kitapevi vardı, orada elde ettiğim imkanlarla aldığım ilk eser Hukuk-u İslamiye Kamusuydu.



Taksitlerini simit, su satarak ödemiştim. O günden bugüne de bu şekilde geldik. Böyle başlayan bir hayat, şimdi de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki dev kütüphane... Şüphesiz ki kitap bizim için en önemli yol arkadaşı. Her kitap bir alimdir. Onun için kitap saygıdeğerdir. Kitap bizim medeniyetimizde büyük öneme haizdir. Hazırlanan bu kısa da olsa takdim de sizlere, emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.."
dedi.