Mehmetçik’e bomba atan pilot, böyle öldürüldü

Türkiye, sınırlarını korumak için İdlib'de gözlem noktaları oluşturdu. Ama Esad rejimi, önceki gün de 5 askerimizi şehit etti. TSK, karşılık verdi. 115 hedefi yerle bir etti. Suriye Milli Ordusu da Esad'ın bir helikopterini düşürdü. İşte o helikopteri kullanan pilotun, ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani ile birlikte fotoğrafları ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2020 Güncelleme 12 Şubat 2020, 06:59
Mehmetçik’e bomba atan pilot, böyle öldürüldü

İÇİNDEKİLER

Türkiye, sınırlarını korumak için İdlib'de gözlem noktaları oluşturdu. Ama Esad rejimi, önceki gün de 5 askerimizi şehit etti. TSK, karşılık verdi. 115 hedefi yerle bir etti. Son 2 günde 152 rejim unsurunu etkisiz hale getirdi. 2 tank, 1 uçaksavar mevzii imha edildi. Bir tank da ele geçirildi. Suriye Milli Ordusu da Esad'ın bir helikopterini düşürdü. İşte o helikopteri kullanan pilotun, ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani ile birlikte fotoğrafları ortaya çıktı. Bu arada NATO'dan da uyarı geldi. Genel Sekreter Stoltenberg, "İdlib'de sivillere karşı saldırılar olduğunu tespit ettik. Rusya ve Esad'ı derhal bu sivil kıyımına son vermeye çağırıyoruz" dedi.



İDLIB'E BOMBA: 13 ÖLÜ, 33 YARALI
Suriye'de, rejim ve rejime destek veren gruplar tarafından İdlib kent merkezi ve kırsalına yapılan hava saldırısında 13 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi de yaralandı.



İdlib'in Serakib bölgesinde Esad rejiminin helikopteri böyle vuruldu.



SÜLEYMANİ'NİN
ASKERİYDİ
İran'ın Ortadoğu'daki operasyonlarını yürüten Süleymani ve pilotları böyle poz vermiş...