Son dakika: Başkan Erdoğan, Senegal'de resmi törenle karşılandı

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılandı. Erdoğan, törenin ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda mevkidaşı Macky Sall ile bir araya geldi. Baş başa gerçekleştirilen görüşmede, ikili ilişkilere değinilmesinin yanında bölgesel ve uluslararası gelişmeler de ele alındı.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2020, 14:13 Güncelleme 28 Ocak 2020, 15:31
Son dakika: Başkan Erdoğan, Senegal’de resmi törenle karşılandı

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temasları kapsamında geldiği Senegal'in başkenti Dakar'da Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun son ayağı olan Senegal'in başkenti Dakar'da gerçekleştirilen resmi karşılama töreninin ardından, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda mevkidaşı Macky Sall ile bir araya geldi. Baş başa gerçekleştirilen görüşmede, ikili ilişkilere değinilmesinin yanında bölgesel ve uluslararası gelişmeler de ele alındı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heyetler arası görüşme ve anlaşmaların imzalanmasının ardından düzenlenecek ortak basın toplantısından sonra, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirilecek Türkiye-Senegal İş Forumu'na katılması bekleniyor.



O İSİMLER EŞLİK EDİYOR
Senegal ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da eşlik ediyor.