Kanal İstanbul hazımsızlığı CHP'lileri rezil etti! Ali Şeker'den komik yorum: "İstanbul'un erkeklerini de kimyasal olarak hadım edecek"

Boğaz ticaretini olumlu yönde etkileyecek ve kazaları da engelleyecek olan Kanal İstanbul projesini dünyanın gündemindeyken CHP'li isimler mega projeyi hala sindiremedi. Proje aleyhine düzenlenen bir çalıştayda konuşan CHP'li İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Kanal İstanbul'u eleştireyim derken rezil oldu. Şeker, "İstanbul'un erkeklerini de kimyasal olarak hadım edecek" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 10 Ocak 2020, 17:52 Güncelleme 10 Ocak 2020, 18:09
Kanal İstanbul hazımsızlığı CHP’lileri rezil etti! Ali Şeker’den komik yorum: İstanbul’un erkeklerini de kimyasal olarak hadım edecek

İÇİNDEKİLER

Dünyanın kıskanarak baktığı ve Başkan Erdoğan'ın 'hayalim' dediği proje Kanal İstanbul, CHP'lilerin uykularını kaçırmaya devam ediyor. Yapılan her büyük projeye karşı çıkan CHP, bugün yine bir skandala imza attı.

Kanal İstanbul aleyhine düzenlenen bir çalıştayda konuşan CHP'li Ali Şeker, projeyi eleştireceğim derken rezil oldu.

"KİMYASAL OLARAK HADIM EDECEK"
CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker'in "Kanal İstanbul sadece Marmara Denizi'ni öldürmeyecek, İstanbul'un erkeklerini de kimyasal olarak hadım edecek" ifadelerini kullanması sosyal medyada alay konusu oldu.

Bazı kullanıcılar Şeker'in bu sözlerini alıntılayarak, "Tertemiz delirdiler" paylaşımlarında bulundu.

Bu açıklamaları manşetine taşıyan ODA TV de CHP'li Şeker kadar rezil oldu. Soner Yalçın'a atıfta bulunan kullanıcılar, şu paylaşımı yaptı: