Güngören Belediyesi'ndeki 'ceza' skandalına AK Parti'den ilk yorum: Hepimizi üzmüştür

Güngören Belediyesi'nde çalışan kişinin ayağa kalkmadığı için belediye başkan yardımcısı tarafından cezalandırılması olayıyla ilgili konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu davranış hepimizi üzmüştür. Belediye meclis üyeliğine devam etmesini de uygun görmüyoruz" dedi.

Giriş Tarihi 06 Aralık 2019, 20:12 Güncelleme 06 Aralık 2019, 21:09
Güngören Belediyesi’ndeki ’ceza’ skandalına AK Parti’den ilk yorum: Hepimizi üzmüştür

İÇİNDEKİLER

MKYK toplantısına ilişkin gazetecilere gündemle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, büyük tepki çeken Güngören Belediyesi'ndeki 'ceza' skandalıyla ilgili de konuştu.

Belediye başkan yardımcısının ayağa kalkmadığı için çalışanlardan birini cezalandırdığı olayın kabul edilebilir bir tarafı olmadığını vurgulayan Çelik, "Bu davranış hepimizi üzmüştür. Bu belediye başkan yardımcısı görevden alınmıştır. İstifa eden şahsın belediye meclis üyeliğine devam etmesini de uygun görmüyoruz. Enes kardeşimizin gözlerinden öpüyoruz" ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI DEMİR ÖZÜR DİLEYİP O İSMİ GÖREVDEN ALDI
Güngören Belediyesi'nde belediye başkan yardımcısı "kendisini görüp ayağa kalkmadı" diye belediye çalışanı bir gence skandal bir ceza verdi. Belediyede her gördüğünün önünde ayağa kalkma cezası verilen gencin görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından başkan yardımcısına tepki yağdı. Güngören Belediyesi Başkanı Bünyamin Demir, cezayı veren yardımcısının istifasının alındığını duyurarak, "Mesai arkadaşımız ve Güngören halkından özür dileriz." İfadelerini kullandı.