Fatih Altaylı tek soruda nakavt oldu

Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, bugün köşesinde kaleme aldığı yazıda kendisine sorulan soruya sinirlenerek yayını terk eden Fatih Altaylı'yı yazdı. Tezel, sürekli olarak gazetecilerin özgür olmadığını istedikleri soruları soramadığını söyleyen Altaylı'nın tek hareketiyle nakavt olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2019, 15:25 Güncelleme 04 Aralık 2019, 15:36
Fatih Altaylı tek soruda nakavt oldu

İÇİNDEKİLER

Sabah Gazetesi yazarlarından Mevlüt Tezel, bugün yazdığı yazıda kendisine sorulan soru üzerine sinirlenerek programı terk eden Fatih Altaylı'yı yazdı. Tezel, Altaylı'nın tek hareketiyle "nakavt" olduğunu söylerken "işini doğru yapan bir kadına hakaret sayılabilecek tavır sergiledi" dedi.

İşte Mevlüt Tezel'in "Tek soruda nakavt oldu" başlıklı o yazısı
Habertürk'te Hande Sarıoğlu'nun sunduğu 'Spor Saati' programında Trabzonspor- Galatasaray karşılaşmasında Ömer Bayram'ın rakibine attığı tokat tartışılıyordu. Altaylı, Bayram'a verilen sarı kartın doğru olduğunu söyledi. Aslında kırmızı kartlık hareket!
Daha sonra Sarıoğlu, "Aynı hareketi Emre Belözoğlu yapsaydı yorumunuz ne olurdu?" diye sorunca Altaylı çok sinirlendirdi. Sarıoğlu, daha önce bu programda Emre'yi çok eleştirdiklerini ve bu sorunun sorulmasının tarafsızlık adına gayet doğal olduğunu açıklamaya çalıştı, "Empati kurmaya çalışın" dedi. Altaylı, Emre'nin daha kötü davranışlarda bulunduğunu, küfür ettiğini belirtti. Sarıoğlu da "Ömer de İngilizce küfür etti, görmediniz mi?" diye karşılık verdi. Görmediğini ve bu sorunun kendisine hakaret olduğunu iddia eden Altaylı, "Ben empati mempati anlamam. Kim olsa aynı yorumu yaparım. Ben ahlaksız bir adam değilim. Bu yaptığın bana saygısızlık olarak kayıtlara geçmiştir. Siz konuşun, ben gidiyorum" dedi ve gitti. Rejinin reklam arası verme tavsiyesini geri çeviren Sarıoğlu, programa devam etti.

ÖFKEDEN KUDURDU
Sarıoğlu haklıydı, sorusu da güzeldi. Daha önceki programlardan biliyoruz. Aynı hareketi Emre yapsaydı Altaylı 10-15 dakika Emre'yi yerden yere vururdu.
Sürekli gazetecilerin özgür olmadığını, istedikleri soruları soramadıklarını söyleyen Altaylı, tek soruda nakavt oldu. Üstelik empati kurmaya davet edildiği soruda öfkeden kudurdu. Bir gazeteciye yakışmayacak derecede fanatik olduğunu gösterdi. Daha da kötüsü, işini doğru yapan bir kadına hakaret sayılabilecek tavır sergiledi, hem de 'Kayda geçtim' diyerek tehdit etti.
Sarıoğlu ise tehdit ve hakaretlere rağmen geri adım atmadı, yayına devam etti ve kazandı. Bu arada Sarıoğlu da bir Galatasaraylı!