Kırklareli'de yarın okullar tatil mi? Kar tatili var mı?

Kırklareli Valiliği MEB tarafından yapılan açıklamalar ilde yaşayan öğrenciler ve veliler tarafından araştırılıyor. Yoğun kar yağışı ve soğuk hava dalgası ülkede yaşamı zaman zaman olumsuz etkiliyor. Bu olumsuzlukların başında da etkilenen eğitim hayatı geliyor. Okula gitmekte zorluk yaşayan öğrenciler için kar tatili haberleri.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2019, 10:11 Güncelleme 04 Aralık 2019, 17:40
Kırklareli’de yarın okullar tatil mi? Kar tatili var mı?

İÇİNDEKİLER

Kırklareli Valilik MEB son dakika açıklamaları neler? Kırklareli'de yarın okulların tatil olup olmadığı ilde yaşayan vatandaşların araştırdığı konulardan bir tanesi. İlde yaşanan yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle eğitim hayatında ve iş hayatında olumsuzluklar yaşanabiliyor. Peki Kırklareli'de yarın okullar tatil olacak mı son durum nedir?

KIRKLARELİ'DE KAR TATİLİ VAR MI? OKULLAR TATİL Mİ?

Okulların tatil olup olmadığı ile ilgili açıklama henüz yapılmadı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYI TIKLAYINIZ

KAR YAĞIŞININ ETKİLİ OLACAĞI İLLER

4 Aralık Çarşamba günü kar yağışının etkili olacağı iller listesinde. Bolu, Karabük, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Kayseri, Çorum, Kastamonu, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Erzurum ve Ağrı illeri bulunuyor. Kar yağışı bazı illerde yağmurla birlikte sulu kar şeklinde görülecek. Kayseri, Bolu, Kütahya, Bayburt, Gümüşhane'de ise yoğun kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji kuvvetli kar yağışı için uyarı geçti, Erzincan Refahiye'de taşımalı eğitime ara verildi, Uludağ'da 2 dağcı kayboldu.

Türkiye kara kışı hissetmeye başladı. Kuvvetli kar yağışı sebebiyle Bursa Uludağ'da 2 dağcı kayboldu. Kar yağışının etkili olduğu zirvede kayıp dağcıları arama çalışmaları sürerken, Meteoroloji'den yeni uyarılar geldi. Çarşamba günü Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Kırıkkale, Çorum, Ankara, Bolu, Karabük, Tokat, Amasya, Sivas, Erzincan ve Erzurum başta olmak üzere iç ve doğu anadolu bölgesinde kar yağışı etkili olacak.

İL VE İLÇELERİN SON DAKİKA HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KIRKLARELİ'DE HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL? TIKLAYIN