MHP'li Yalçın'ın oğlunun ölümüyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı

MHP'li Semih Yalçın'ın oğlu İlteber Yalçın, kuşçu arkadaşını ziyarete gitti. Ankara Kalesi'nden 70 metre uçuruma düşüp hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişi sorguya çekildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2019 Güncelleme 18 Ekim 2019, 08:03
MHP’li Yalçın’ın oğlunun ölümüyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı

İÇİNDEKİLER


Turan İlteber Yalçın (33), önceki gece ikisi kadın üç kişi ile Ankara Kalesi'ne gitti. Kuş besleyen arkadaşı Arif Fidanboy'u ziyaret etti.
Grup bir ara surlara çıkıp şehrin manzarasını seyretti. Bu sırada surdan düşen Yalçın, can verdi. Ağır yaralanan Fidanboy, tedavi altında...

KALEDEN UÇTU!
Ankara, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın'ın ölümüyle sarsıldı. İddiaya göre 33 yaşındaki İlteber Yalçın, 2'si kadın 3 arkadaşı ile birlikte Ankara Kalesi'nin eteklerinde kuş besleyen arkadaşı Arif Fidanboy'un yanına gitti. Grup burada bir süre sohbet ettikten sonra şehir manzarasını izlemek için kalenin surlarına çıktı. Yalçın ve Fidanboy, henüz belirlenemeyen bir nedenle dengelerini kaybederek yaklaşık 70 metre yükseklikten kayalıklara düştü. Yalçın, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Fidanboy ise tedaviye alındı. Semih Yalçın, acı haberi aldığında adeta yıkıldı. 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı. Soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü açıklandı.