Mağarada saklanan tecavüzcü elebaşı Duran Kalkan'dan küstah sözler

Türkiye'nin son yıllarda terörle mücadeledeki kararlılığı ve başarısı nedeniyle saklandığı mağaralardan çıkamayan PKK elebaşı Duran Kalkan, Türkiye'nin Amerika tarafından bölüneceğini söyledi.

Giriş Tarihi 16 Ekim 2019, 14:34 Güncelleme 16 Ekim 2019, 14:35
Mağarada saklanan tecavüzcü elebaşı Duran Kalkan’dan küstah sözler

İÇİNDEKİLER

Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla birlikte Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü YPG'nin üst üste darbeler yemesi, Kandil'de de paniğe neden oldu.

Mehmetçik'in operasyonlarından korktuğu için mağaralarda saklanan PKK elebaşı Duran Kalkan, harekatın durdurulması için Avrupa'ya çağrıda bulundu.

İRAN'DAN SONRA TÜRKİYE
Saklandığı çalılıkların arasında konuşan terörist Kalkan, Amerika'nın İran'da Türkiye'yi kullanmak için YPG'yi Suriye'nin kuzeyinde yalnız bıraktığını söyledi.

PKK elebaşı Duran Kalkan, Amerika'nın İran'dan sonra Türkiye'yi böleceğini dile getirdi ve "Türkler bilsin ki; Türkiye'yi Sevr'den daha beter yapacaklar" dedi.

KANDİL'DE TACİZ VE TECAVÜZ VAR
Terörist Kalkan, terör örgütü tarafından kandırılan genç kızları yanına alarak istismar ediyor. PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan teröristler, Kandil'de taciz ve tecavüzün fazlasıyla yaygın olduğunu anlatıyor.