FETO firarisi Ekrem Dumanlı YPG'li teröristleri savundu!

Türkiye’nin güneydoğu sınırında güvenliğini inşa etmesi ve mültecileri yuvalarına kavuşturması için başlattığı Barış Pınarı Operasyonu dünyadaki tüm terör destekçilerini açığa çıkardı. ABD’de yaşayan FETÖ’nün önemli isimlerinden Ekrem Dumanlı YPG’nin terör örgütü olup olmadığını sorgularken operasyonun teröristlere karşı değil Kürtlere karşı yapıldığını savundu.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2019, 16:56 Güncelleme 14 Ekim 2019, 16:56
FETO firarisi Ekrem Dumanlı YPG’li teröristleri savundu!

İÇİNDEKİLER

Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere kağıt üzerinde PKK'yı terör örgütü olarak tanıyan bir çok ülke PKK/YPG için endişelerini dile getirip teröre destek verirken; bir başka terör örgütünün üyeleri de PKK'ya sahip çıktı. ABD'de yaşayan FETÖ'nün önemli isimlerinden Ekrem Dumanlı sosyal medya üzerinden bazı açıklamalarda bulundu.

Dumanlı "operasyona karşı çıkanlar bozgunculuk yapar" fikrinin esas bozgunculuk olduğunu söylerken Barış Pınarı Harekatı ile yeni bir çatlağa gidildiğini iddia etti. Terör örgütü üyesi Dumanlı ayrıca YPG'nin terör örgütü olup olmadığını sorgularken operasyonun teröristlere karşı değil Kürtlere karşı yapıldığını savundu.