Barış Pınarı Harekatı'nı karalama çalışmaları devam ediyor! "Türkler gazeteci öldürdü" dediler, terörist çıktı!

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na karşı yapılan manipülasyonların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin harekat sırasında ANHA'da çalışan bir gazeteciyi öldürdüğü iddiaları yine boş çıktı. Sözde gazeteci olduğu için öldürüldüğü iddia edilen kişinin PKK kıyafetleri ve elinde silah ile çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Öte yandan bu manipülasyona terör yandaşı Evrensel gazetesi yazarı Fatih Polat da katıldı.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2019, 14:51 Güncelleme 14 Ekim 2019, 14:54
Barış Pınarı Harekatı’nı karalama çalışmaları devam ediyor! Türkler gazeteci öldürdü dediler, terörist çıktı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı tüm kararlılığıyla devam ediyor. Harekatın 6. Gününde 550 terörist öldürülürken, birçok bölge kontrol altına alınıp terörden temizlendi.

Harekatın ilk gününden bu yana bölgenin terörden temizlenmesini istemeyen PKK yanlıları, "Türkiye sivilleri, gazetecileri vuruyor" yalanını ortaya attı.

Sosyal medya hesaplarından eski fotoğrafları paylaşarak manipülasyon yapmaya çalışan terör sevicileri bu kez de bölgede bulunan bir gazetecinin Türkiye tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

GAZETECİ DEDİLER TERÖRİST ÇIKTI!
ANHA haber ajansında muhabir gazeteci olduğu iddia edilen Seed Ehmed'in Türkiye tarafından vurulduğu yalanı sosyal medyada kısa süre içerisinde yayıldı.

Ancak ANHA gazetecisi olarak tanıtılan kişinin PKK'lı bir terörist olduğu ortaya çıktı. Adı geçen kişinin PKK kıyafeti ve silah ile çekilen pozları iddiaların yalan olduğunu kanıtladı.

TERÖR SEVİCİ EVRENSEL GAZETESİ YAZARI DA MANİPÜLASYONA KATILDI!

Evrensel gazetesinde yazar olan Fatih Polat da bu yalan haberi paylaşarak yayılmasına sebep oldu. (Takvim.com.tr)