2019 Cornetto çekiliş sonuçları tarihi! 7 Ekim Cornetto Mini Cooper çekiliş sonuçları son dakika açıklandı mı?

Cornetto çekiliş sonucu 2019 ne zaman açıklanacak? sorusu arama motorunda yoğun olarak araştırılıyor. Dondurma firmaları zaman zaman araba çekiliş kampanyaları düzenliyor. Cornetto çekiliş sonucu 2019 ne zaman açıklanacak? sorusu çekilişe katılanlar tarafından yoğun olarak aranıyor. 1 Temmuz ile 30 Eylül 2019 tarihleri arasında satış noktalarından sayın alınacak promosyonlu Conetto dondurmalarının içinde katılım şifreleri bulunuyor. Conetto'nun 2019 da yaptığı çekilişinde Mini Cooper vereceği bilinmekte.

Giriş Tarihi 07 Ekim 2019, 09:18 Güncelleme 07 Ekim 2019, 09:18
2019 Cornetto çekiliş sonuçları tarihi! 7 Ekim Cornetto Mini Cooper çekiliş sonuçları son dakika açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Cornetto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Cornetto çekiliş sonuçlarına katılan binlerce kişi sonuçları araştırmaya başladı. Bu bağlamda
Cornetto çekiliş sonucu 2019 ne zaman açıklanacak? sorusu çekilişe katılanlar tarafından yoğun olarak aranıyor. 1 Temmuz ile 30 Eylül 2019 tarihleri arasında satış noktalarından sayın alınacak promosyonlu Conetto dondurmalarının içinde katılım şifreleri bulunuyor. Cornetto Mini Cooper Çekiliş sonuçları için detaylar haberimizde yer alacak.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

CORNETTO ÇEKİLİŞ TARİHLERİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Cornetto Mini Cooper Çekiliş sonuçları 2019 henüz açıklanmadı. Çekiliş 7 Ekim tarihinde yapılacak, 12 Ekim'de ilan edilecek.

Conetto çekilişi ne zaman yapılmaktadır?

Conetto'nun 2019 da yaptığı çekilişinde Mini Cooper vereceği bilinmekte. Kampanya kapsamında 1 Temuuz-30 Eylül arasında yapılacak SMS gönderiminden sonra çekiliş gerçekleşecek. Ayrıca şifreleri 3818'e SMS olarak gönderebilirsiniz. İşlemi doğru yapmanızın önemli olduğu çekilişte Conetto ambalajındna çıkan şifreyi ad, soyad ve adres bilgilerini aralarında birer boşlukla göndermek gerkmektedir. Her operatör kendi tarifeleri kapsamında SMS'leri ücretlendirmektedir.

Kampanyaya dahil olan Conetto ürünleri hangileridir?

Kampanya dahilinde Conetto Romantik Aşık, Conetto Gözü Kara Aşık, Conetto Çılgın Aşık, Conetto Disk Oreo, Conetto Disk Toblerone, Conetto Disk Vanilya Karamel, Conetto Disk Anet Fıstık-Çikolata, Conetto Classico Karadut-Kaymak, Conetto Classico Çikolata ve Conetto Classico Kaymak ürünlerinden şifre temin edebilirsiniz.