FETÖ ile röportaj yapan Mısırlı sunucudan şok açıklama: Amerikan istihbaratı gözetiminde...

Hain terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen ile röportaj yapan TEN TV sunucu El Dihi konuyla ilgili yaptığı açıklamada Gülen'in, Amerikan istihbaratının himayesinde olduğunu, sıkı güvenlik tedbirleri altında söyleşiyi gerçekleştirdiğini söyledi.

Giriş Tarihi 01 Ekim 2019, 15:30 Güncelleme 01 Ekim 2019, 15:30
FETÖ ile röportaj yapan Mısırlı sunucudan şok açıklama: Amerikan istihbaratı gözetiminde...

İÇİNDEKİLER

Mısır'da Cumhurbaşkanı Sisi'ye yakın TEN TV, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'le Pensilvanya'daki malikanesinde röportaj yaptı. Röportajı yapan TEN TV'nin sunucusu El Dihi, Gülen ile Amerikan istihbaratının himayesinde söyleşi gerçekleştirdiklerini belirtti.

El Dihi Gülen'in darbeyle göreve gelen Sisi için "muhlis ve halkının çıkarına çalışan biri" şeklinde övgüler dizdiğini ve Sisi'ye dua ettiğini de belirtti. TEN TV ise, Gülen'den, "ruhani bir şahsiyet" olarak söz etti.

El Dihi, El Vatan gazetesine mülakata dair yaptığı açıklamalarda, Gülen'in, Amerikan istihbaratının himayesinde olduğunu, sıkı güvenlik tedbirleri altında söyleşiyi gerçekleştirdiğini açıkladı.

'MISIR'A GELMEK İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ'
El Dihi, Gülen'in Mısır'a gelmek istediğini belirterek, "Kendisini Mısır'a davet ettim ve bana geleceği hususunda vaatte bulundu. Bu onun büyük bir hayali ve arzusu. Cumhurbaşkanı Abdulfettah El Sisi için dua etti. El Sisi'yi muhlis, Allah'tan korkan ve halkı için çalışan biri olarak tanımladı" dedi.

NE OLMUŞTU?
Mısır'da darbeci Sisi'ye bağlı olarak uluslararası yayın yapan televizyon kuruluşu TEN TV, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i canlı yayın konuğu yapmıştı. El Dihi Gülen'in darbeyle göreve gelen Sisi için "muhlis ve halkının çıkarına çalışan biri" şeklinde övgüler dizdiğini ve Sisi'ye dua ettiğini belirtirkem TEN TV ise, Gülen'den, "ruhani bir şahsiyet" olarak söz etmişti.