Sarıyer Edebiyat Günleri'nde tepki çeken isimler! Kendileri çalıp kendileri oynuyor

CHP’li Sarıyer Belediyesi tarafından 8. Sarıyer Edebiyat Günleri etkinliği düzenlendi. Etkinliğe konuk olarak edebiyatçılar ve yazarlar değil de CHP’li başkanlar davet edildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir panelde buluşacak. Etkinliğe CHP’li başkanların davet edilmesi ‘Bu nasıl Edebiyat Günü?’ dedirtti.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2019, 19:06 Güncelleme 27 Eylül 2019, 19:31
Sarıyer Edebiyat Günleri’nde tepki çeken isimler! Kendileri çalıp kendileri oynuyor

İÇİNDEKİLER

CHP'li Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Edebiyat Günleri etkinliğine tepki yağıyor. Edebiyatseverler, yazarlarla buluşmayı beklerken karşılarında CHP'li Başkanları gördü.

CHP'NİN EDEBİYAT ANLAYIŞI ŞAŞIRTMADI
25 Eylül Çarşamba günü başlayan 8. Sarıyer Edebiyat Günleri, festivali Selda Bağcan'ın vereceği konser ile sona ereceği açıklandı. Etkinlikte panele katılacak olan isimler ise skandal olarak nitelendirildi. Edebiyat günleri kapsamında hazırlanan afişte edebiyatseverler CHP'li başkanların isimlerini gördü. Etkinliğe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın panelde konuşacağı öğrenildi. Etkinlik CHP'nin edebiyat anlayışını da gözler önüne serdi.

BU NASIL EDEBİYAT GÜNÜ?
Paneldeki isimlere vatandaşlar sosyal medya tepki gösterdi. Yazar beklerken CHP'li isimleri gören vatandaşlar 'Bu nasıl Edebiyat Günü?' diyerek eleştirilerini dile getirdi.