MPİ 29 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! İşte 29 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları

Bayilerden Süper Loto oynayan milyonlarca kişi Süper Loto çekiliş sonuçları hakkında araştırma yapıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam saat 21.15’te yapılan çekilişle 29 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Peki, 29 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre hangi numaralar kazandı? İşte haftanın şanslı numaraları….

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2019, 21:42 Güncelleme 30 Ağustos 2019, 01:04
MPİ 29 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! İşte 29 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları

İÇİNDEKİLER

Bayilerden Süper Loto oynayan milyonlarca kişi Süper Loto çekiliş sonuçları hakkında araştırma yapıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam saat 21.15'te yapılan çekilişle 29 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Peki, 29 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre hangi numaralar kazandı? İşte haftanın şanslı numaraları….

29 AĞUSTOS SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

3, 8, 13, 21, 42 ve 45

SÜPER LOTO SAAT KAÇTA ÇEKİLİYOR?
Süper Loto her hafta perşembe günü Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda saat 21.15'te çekilmektedir.

SÜPER LOTO NEDİR?
İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?
İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

.