Son dakika: Meteoroloji'den birçok ile sağanak yağış uyarısı! İstanbul'da hava nasıl olacak? İstanbul'da dolu yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yurt genelinde birçok ili ilgilendiren sağanak yağış uyarısı geldi. Geçtiğimiz hafta sonundan bu yana İstanbul başta olmak Batı bölgelerinde çeşitli illerde yağışların etkisi hissediliyor. Gün içerisinde öğle saatlerinde İstanbul'un her iki yakasında kuvvetli yağışlar etkili oldu. Meteoroloji, Karadeniz başta olmak üzere birçok ili uyardı. Meteoroloji, oluşabilecek ani sel, su baskını ve yıldırım tehlikesine karşı vatandaşların tedbirli olmasını istedi. MGM, sıcaklıklarda ise önemli bir değişiklik olmayacağını aktardı.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2019, 20:01 Güncelleme 21 Ağustos 2019, 20:09
Son dakika: Meteoroloji’den birçok ile sağanak yağış uyarısı! İstanbul’da hava nasıl olacak? İstanbul’da dolu yağacak mı?

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Yurt geneline ilişkin son tahminlerini resmi internet sitesi üzerinden duyuran kurum, Karadeniz başta olmak üzere birçok il için sağanak yağışlara dikkat çekti.

VATANDAŞLARIN TEDBİRLİ OLMASINI İSTEDİ
İstanbul hava durumu ve sağanak yağışlar hakkında da bilgi veren MGM, oluşabilecek ani sel, su baskını ve yıldırım tehlikesi karşısında vatandaşların tedbirli olmasını istedi. Meteoroloji, ülke genelinde sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağını da aktardı.

İSTANBUL'DA YAĞIŞLARIN YARIN SONA ERMESİ BEKLENİYOR
Meteoroloji'nin 5 günlük tahmin verilerine göre, yarından itibaren İstanbul'da yağışların sona ermesi bekleniyor.