Son dakika: Dağlar teröristlerden temizleniyor! İşte Kıran Operasyonu'nun yapıldığı yer!

Terör örgütü PKK'ya yönelik İçişleri Bakanlığı'nca, 18 Ağustos günü, 129 timin katılımıyla Şırnak, Hakkari ve Van kırsalında başlatılan 'Kıran Operasyonu' sürüyor. A Haber ekibi operasyonun yapıldığı Kato Dağı'ndan aktardı. Jandarma Genel Komutanı da bölgede... İşte bölgeden sıcak görüntüler.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2019, 18:24 Güncelleme 21 Ağustos 2019, 18:47
Son dakika: Dağlar teröristlerden temizleniyor! İşte Kıran Operasyonu’nun yapıldığı yer!

İÇİNDEKİLER

İçişleri​ Bakanlığı'nca, Şırnak, Hakkari ve Van'da, terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan 'Kıran Operasyonu' devam ediyor. 3 ilde PKK'ya Kıran operasyonu düzenleniyor. A Haber ekibi operasyonun yapıldığı bölgeden aktardı. Jandarma Genel Komutanı da bölgede... İşte bölgeden sıcak görüntüler.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, terör örgütü PKK'ya yönelik üç ilde yürütülen 'Kıran Operasyonu' kapsamında, Van'ın Gürpınar ilçesi Bulgurlu Dağı bölgesindeki birliklerde denetlemelerde bulundu. Orgeneral Çetin, "Van'ın Gürpınar ilçesindeki dağlar teröristlerden tamamen temizlenmiş durumda. Kalan unsurlar varsa en kısa zamanda temizleyeceğiz. Bayrağımızın sonsuza kadar dalgalanması için hep birlikte çalışıyoruz" ifadesini kullanmıştı.