Bayram mesajı - cep telefonu kısa yeni Whatsapp SMS mesajları

Milyonlarca müslüman için yeri ayrı olan dini bayramlarımızdan Kurban bayramı başladı. Bu sene Kurban bayramında eşinin, dostunun, akrabasının, sevdiklerinin yanında olmayanlar için en güzel Kurban bayramı mesajlarını sizler için derledik.

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2019, 09:26 Güncelleme 31 Temmuz 2020, 00:03
Bayram mesajı - cep telefonu kısa yeni Whatsapp SMS mesajları

İÇİNDEKİLER

Bayram mesajı - Müslüman aleminin heyecanla beklediği Kurban Bayramı geldi. Bu özel ve güzel gün için sevdiklerinize, akrabalarınıza yollayacağınız Kurban bayramı mesajları bizden. Sizde en uygun resimli, kısa komik kurban bayramı mesajlarını seçebilir, eşinize dostunuza yollayabilirsiniz. Whatsapp, Instagram, Facebook, kısa mesaj (SMS) ve diğer platformlardan, sizler için derlediğimiz Kurban Bayramı mesajlarını ve görsellerini sevdiklerinizle paylaşın!


2019 KURBAN BAYRAMI MESAJLARI RESİMLİ

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek Kurban bayramı ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Bayramın en güzeli aile ile geçen, en hayırlısı ibadetle dolandır. Kurban Bayramınızı hem güzel hem hayırlı geçirmeniz dileği ile!

-Büyük milletimize, İslam alemine, barışa ve dayanışmaya her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum."

-Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

-Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve umutlu bir gelecek dileğiyle... Kurban Bayramınız mübarek olsun.

-Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

-Gülerek geldi Mübarek Kurban Bayramı, şimdi ellerim havada dua ediyorum Yaradan'ıma bu Mübarek Kurban Bayramında herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah'ıma...

-Kurban Bayramını canıgönülden tebrik ediyor, bayramın huzur, sağlık ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını yüce Allahtan diliyorum.

-Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimizle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.

-Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Kurban Bayramını kutluyorum...