Başkan Erdoğan'dan: Bunun normal bir ölüm olduğuna inancım yok

Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan Fatih Camii'nde ikindi namazına müteakip Mursi için düzenlenen gıyabi cenaze namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan,"Bunun normal bir ölüm olduğuna inancım yok." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 18 Haziran 2019, 17:53 Güncelleme 18 Haziran 2019, 18:48
Başkan Erdoğan’dan: Bunun normal bir ölüm olduğuna inancım yok

İÇİNDEKİLER


Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan Fatih Camii'nde ikindi namazına müteakip Mursi için düzenlenen gıyabi cenaze namazı sonrası açıklamalarda bulundu.


Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Bunun normal bir ölüm olduğuna inancım yok. O kadar ki ailesine Mursi'ye teslim edemeyecek kadar korkak. Ve Muhammed Mursi'nin vasiyeti var. Vasiyetinde Mursi, ölümünde köyüne defnedilmesini arz etmiş. Bunla tabii bunu kabullenemedi. Sisi yine aynı zulmünü burada da devam ettirdi. Bunlar, Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Mursi'nin naaşından korkacak kadar hafiftir.


Yedi tane genci bir anda idama götürmüşlerdir. Ne yazık ki dünya sessiz kalmıştır. Mursi'nin naaşından korkacak kadar hafifler.

BU ÜLKEDE DE SİSİLER VAR
Unutmayın bu ülkede de Sisiler var, benzerleri var. Onun için çok dikkatli olmaya mecburuz. Şahsıma karşı senin de akıbetin 'Mursi gibi olacak' diyenler vardı. Yani tabi bunlar bir şeyi hala anlayamadılar. O da şehadeti anlayamadılar. Anlasalardı bunları konuşmazlardı.