Skandal! CHP'li Mansur Yavaş'ın adamlarından gazetecilere saldırı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mansur Yavaş’ın adamları Beyaz TV muhabiri ve kameramanına saldırdı. “Ankara huzur ve barışın başkenti olacak” diyen CHP’li Yavaş çirkin yüzünü gösterdi. Her defasında basın özgürlüğünden dem vuran CHP heyeti ise çirkin saldırı karşısında sessizliğini koruyor.

Giriş Tarihi 16 Haziran 2019, 17:28 Güncelleme 16 Haziran 2019, 17:51
Skandal! CHP’li Mansur Yavaş’ın adamlarından gazetecilere saldırı

İÇİNDEKİLER

Beyaz TV ekibi, Beypazarı'ndan gelen izleyici şikayetleri üzerine Beypazarı Şehir Mezarlığı'nın içler acısı halini görüntülemek üzere ilçeye gitti.
Ancak provokatörler gazetecilerin çekim yapmasına engel olmaya çalıştı. Bir araçla özel olarak çekim yapılan mezarlık alanına getirilen D.T. isimli kadın, Beyaz TV ekibine hakaret etti.

Beyaz TV ekibinin görüntülerini çekerek sosyal medyada paylaşan D.T., kocası Y.T.'nin kullandığı araca binerek olay yerinden ayrıldı. Beyaz TV ekibini hedef gösteren paylaşımlar nedeniyle toplanan bir grup, gazetecilere saldırdı. Kameramanı darp eden saldırganlar, saldırıyı cep telefonuyla kaydeden muhabir Ünsal'a da engel olmak istedi. Kameraman ve muhabiri darp eden saldırganlar olay yerinden kaçtı. Saldırganların darp ettiği kameraman Serkan Çinier, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak saldırı hastanede de devam etti. Hastane önünde yaşanan kargaşaya polis müdahale etti.

GÖZALTINA ALINDILAR
Beypazarı Savcılığı, Beyaz TV ekibine önce hakaret eden, ardından çektiği görüntüleri sosyal medya aracılığıyla yayan ve basın kuruluşlarının Whatsapp ihbar hatlarına gönderen D.T.'nin diğer saldırgan ile bağlantısını araştırıyor. Gazetecilere saldırıda bulunan E.G. isimli şahsın ise polis tarafından yakalanarak gözaltında alındığı öğrenildi.