Başkan Erdoğan'ın tanıttığı Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın logosunda Adnan Menderes detayı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs Darbesi'nin 59'uncu yıldönümünden bir gün önce yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler adası olan Yassıada'yı ziyaret etti. Erdoğan, ziyareti sırasında Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın logosunu da katılımcılara tanıttı. Erdoğan, logonun yatay görüntüsünde merhum Başbakan Adnan Menderes'in silüetinin görüldüğünü de vurguladı.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2019, 02:13 Güncelleme 27 Mayıs 2019, 03:17
Başkan Erdoğan’ın tanıttığı Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nın logosunda Adnan Menderes detayı

İÇİNDEKİLER



Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak yeniden düzenlenen Yassıada'yı ziyaret ederek çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Genel yayın yönetmenleri ve köşe yazarları da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde eşlik etti. Başkan Erdoğan, dönemin Başbakanı Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam kararının alındığı Yassıada'da yapımı devam eden kongre ve sergi alanlarını gezerek bilgi aldı. Erdoğan daha sonra gazetecilerle bir söyleşi gerçekleştirdi.



Gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ve gazetecilerle söyleşi yapan Erdoğan, "Yaslıada" olarak ifade ettiği Yassıada'nın ismini 14 Aralık 2013'te "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak değiştirdiklerini anlattı.



LOGODA ADNAN MENDERES'İN SİLÜETİ
Başkan Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın logosunu da katılımcılara tanıttı. Erdoğan, logonun yatay görüntüsünde merhum Başbakan Adnan Menderes'in silüetinin görüldüğünü de vurguladı.