HDP'nin bayrak düşmanlığı sürüyor! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Türk bayraklarını indirdi

HDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart yerel seçimleri kazanmasının ardından il genelinde bulunan caddelerdeki aydınlanma direklerine asılı Türk bayraklarını indirdi. HDP'li belediyenin bu kararı vatandaşlar tarafından büyük tepki topladı. Talimatı HDP’li Belediye başkanı Selçuk Mızraklı’nın verdiği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2019, 16:40 Güncelleme 17 Mayıs 2019, 13:59
HDP’nin bayrak düşmanlığı sürüyor! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Türk bayraklarını indirdi

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da yerel seçimlerin ardından caddelerde aydınlanma direklerine asılı Türk bayraklarının ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait fotoğrafların indirildiği ortaya çıktı.

İki buçuk yıldır kayyum yönetiminde olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde seçimi HDP kazanınca Türk bayrakları caddelerdeki aydınlatma direklerinden indirildi. Talimatı HDP'li Belediye başkanı Selçuk Mızraklı'nın verdiği ortaya çıktı.


HDP'den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Adnan Selçuk Mızraklı ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı seçim kutlama programında ise, terör örgütü PKK'yı ve teröristleri övücü sözde marş okunmuş, ölen teröristler için "saygı duruşunda" bulunulmuştu.

BELEDİYE İDDİALARI REDDETTİ
Konuyla ilgili açıklama yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü, iddiaları reddetti.