CHP'li Mehmet Ali Çelebi'nin "MHP'liler İlçe Yüksek Kurulu'na saldırıyor" provokasyonu elinde patladı!

İstanbul'da oyların yeniden sayılma kararı sonrası, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki oy farkı düşünce büyük panik yaşayan CHP'liler sosyal medya üzerinden algı oluşturmaya çalışıyor. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin Maltepe'de olduğunu söylerek "MHP'liler İlçe Yüksek Kurulu'na saldırıyor" başlığıyla paylaştığı videonun 31 Mart günü Ataşehir'de çekildiği ortaya çıktı. MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, "Kelimenin tam anlamıyla provokasyondur ve alçaklıktır" diyerek sert tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 13 Nisan 2019, 14:38 Güncelleme 13 Nisan 2019, 15:03
CHP’li Mehmet Ali Çelebi’nin MHP’liler İlçe Yüksek Kurulu’na saldırıyor provokasyonu elinde patladı!

İÇİNDEKİLER

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin Maltepe'de olduğunu söylerek paylaştığı videonun 31 Mart günü Ataşehir'de çekildiği ortaya çıktı. MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Bir milletvekilinin bu videoyu, 'MHP'liler İlçe Yüksek Kurulu'na saldırıyor' başlığıyla paylaşması kelimenin tam anlamıyla provokasyondur." denildi.

SKANDAL PROVOKASYON
CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi sosyal medya hesabı Twitter'dan "MHP'liler İlçe Yüksek Kurulu'na saldırıyor" başlığıyla paylaştığı video ile ortalığı karıştırmaya kalktı. Çelebi'nin provokasyonu elinde patladı.

PROVOKASYONDUR VE ALÇAKLIKTIR
CHP İzmir Milletvekili Ali Çelebi'nin skandal provokasyonuyla ilgili MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'ndan açıklama geldi.

İşte o açıklama:

"CHP İzmir Milletvekili Ali Çelebi'nin Maltepe'de olduğunu söylerek paylaştığı video, 31 Mart günü Ataşehir'de yer alan Orhan Veli Ortaokulu'nda çekilmiştir.

Okul ziyaretimiz esnasında bir grubun sözlü ve fiziksel saldırısına maruz kaldığımız konu ile ilgili gerekli şikayetlerde bulunulmuştur.

Bir milletvekilinin bu videoyu bugün Maltepe'de gerçekleştiğini ifade ederek "MHP'liler İlçe Yüksek Kurulu'na saldırıyor" başlığıyla paylaşması kelimenin tam anlamıyla provokasyondur ve alçaklıktır."