Temel Karadeniz kimdir, nerelidir? AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz kaç yaşında?

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde en kritik illerden biri İstanbul olarak göze çarpıyor. İstanbul'un ilçeleri de partiler için büyük önem arz ediyor. Bu ilçelerden biri de Küçükçekmece olarak göze çarpıyor. Oy verecek vatandaşlar AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz'in kim olduğunu merak ediyor. İşte Temel Karadeniz'in özgeçmişi...

Giriş Tarihi 30 Mart 2019, 16:56 Güncelleme 30 Mart 2019, 16:56
Temel Karadeniz kimdir, nerelidir? AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde AK Parti'nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı ilçenin mevcut belediye başkanı Temel Karadeniz oldu. Peki Temel Karadeniz kimdir ve nerelidir? İşte detaylar...

TEMEL KARADENİZ KİMDİR?
Temel Karadeniz 13 Temmuz 1967 yılında İstanbul'un Esenler ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Sivas Gürünlü olan Temel Karadeniz, babası Mehmet ve annesi Gülbahar Karadeniz'in beş kız evladının ardından ilk erkek evlat olarak dünyaya geldi. Beş ablası ve kendisinden sonra doğan bir erkek kardeşiyle birlikte kalabalık bir ailenin mutluluğunu, bir arada yaşamanın güzelliklerini tattı, paylaşmanın erdemiyle şekillenen bir çocukluk geçirdi.

Temel Karadeniz ilköğrenimini Dr. İlhami Faydagör İlkokulu'nda, ortaokulu İbrahim Turan Ortaokulu'nda lise eğitimini ise Şehremini Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Öğrenimine İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde devam etti.

Temel Karadeniz 1999 yılının sonlarına doğru Fazilet Partisi çatısının altında siyasi kariyerine ilk adımını attı.

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda devraldığı Küçükçekmece Belediye Başkanlığı görevini halen sürdürmektedir.