Mevlüt Öztekin kimdir, nerelidir? AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin kaç yaşında?

AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin kimdir, nereli, kaç yaşında? Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde en kritik illerden biri İstanbul olarak göze çarpıyor. İstanbul'un ilçeleri de partiler için büyük önem arz ediyor. Bu ilçelerden biri de Kağıthane olarak göze çarpıyor. Oy verecek vatandaşlar AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin'in kim olduğunu merak ediyor. İşte Mevlüt Öztekin'in özgeçmişi...

Giriş Tarihi 30 Mart 2019, 17:06 Güncelleme 30 Mart 2019, 17:06
Mevlüt Öztekin kimdir, nerelidir? AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Mevlüt Öztekin, AK Parti'nin Kağıthane Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki, AK Parti Kağıthane Belediye Başkan adayı Mevlüt Öztekin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Mevlüt Öztekin hakkında merak edilenler!

AK PARTİ KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEVLÜT ÖZTEKİN KİMDİR?
Mevlüt Öztekin, 1981 Ordu doğumlu olup aslen Sivas Koyulhisarlı olan Öztekin İlk, orta ve lise tahsilini Kağıthane'de tamamladıkdan sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Üniversitede öğrenci fakülte başkanlığı ve gençlik teşkilatlarında aktif görevlerde bulundu. 2005 - 2009 yılları arasında özel sektörde yazılım mühendisi olarak çalışmıştır. 2005 - 2008 tarihleri arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2009 - 2014 yılları arasında yerel seçimlerde Kağıthane İ.B.B Meclis Üyeliği yaptı. 2009 - 2018 Tarihleri arasnıda Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yapan Öztekin Evli ve bir çoçuk babasıdır.