Bünyamin Demir kimdir, nerelidir? AK Parti Güngören Belediye Başkan Adayı Bünyamin Demir kaç yaşında?

AK Parti Güngören Belediye Başkan Adayı Bünyamin Demir kimdir, nereli, kaç yaşında? Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde en kritik illerden biri İstanbul olarak göze çarpıyor. İstanbul'un ilçeleri de partiler için büyük önem arz ediyor. Bu ilçelerden biri de Güngören olarak göze çarpıyor. Oy verecek vatandaşlar AK Parti Güngören Belediye Başkan Adayı Bünyamin Demir'in kim olduğunu merak ediyor. İşte Bünyamin Demir'in özgeçmişi...

Giriş Tarihi 30 Mart 2019, 17:01 Güncelleme 30 Mart 2019, 17:01
Bünyamin Demir kimdir, nerelidir? AK Parti Güngören Belediye Başkan Adayı Bünyamin Demir kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti belediye başkan adayları belli oldu. AK Parti'nin İstanbul Güngören Belediye Başkan adayı Bünyamin Demir oldu.

GÜNGÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BÜNYAMİN DEMİR KİMDİR?
İlkokulu Almanya'da okuyan Bünyamin Demir, Güngören Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi. Haliç Üniversitesi Mimarlık Bölümünde lisans, Marmara Üniversitesi İktisat Tarihi bölümünde yüksek lisans ve doktora yapan Demir, 2008 yılında AK Parti İstanbul İl Gençlik Kollarında görev almaya başladı. 2010-2014 yılları arasında İl Teşkilat Başkanlığı yaptı. Halen MKYK yedek üyeliği devam eden Demir, 6 Mayıs 2018'de yapılan İstanbul İl Kongresi sonrasında Ekonomi İşleri'nden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Medhal Hizmet ve Dayanışma Kooperatifi altında adil düzen çalışmaları da yapmakta olan Demir, evli ve üç çocuk babasıdır.