Cem Kara kimdir, nereli? CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Cem Kara kaç yaşındadır?

31 Mart'ta Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde en kritik illerden biri İstanbul olarak göze çarpıyor. İstanbul'un ilçeleri de partiler için büyük önem arz ediyor. Vatandaşlar şimdi CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Cem Kara kimdir, nereli sorularına yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 30 Mart 2019, 23:05 Güncelleme 30 Mart 2019, 23:05
Cem Kara kimdir, nereli? CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Cem Kara kaç yaşındadır?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de 57 milyon seçmen 31 Mart yerel seçimleri için sandık başına gidecek. İstanbul'da yaşayan seçmenler sandık başında oylarını kullanmadan önce mevcut adaylar hakkındaki detayları merak etmeye başladı. İşte CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Cem Kara kimdir, nereli sorularının yanıtı...

CHP ÇATALCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEM KARA KİMDİR?

2 Ocak 1962 Lüleburgaz doğumludur.

Babamın devlet memurluğu dolayısıyla lise eğitimini; Çorum Mecitözü Lisesi, Kırklareli Babaeski Lisesi gibi okullarda tamamladı. Ailesinden aldığı hizmet aşkının bir göstergesi olarak, geleceğim için öğretmenliği seçti. Bu doğrultuda, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümünde yükseköğreni yaptı.

1984 yılında aynı sıralarda öğrenim gördüğü ve sonrasında 2 çocuk sahibi olduğu eşi Nurhan Kara'yla evlendi.

1985 yılında mesleğe başladı. 10 yıl süreyle Denizli'nin Çivril ilçesinde görevine devam ettikten sonra memleketi Çatalca'ya döndü.

24 yıl 10 ay süren devletteki toplam hizmetimden sonra, yıllarca Çatalca gençliğinin geleceğine yön vermiş bir eğitimci olarak, 1 Aralık 2008 tarihi itibarıyla istifa ederek tüm Çatalca'nın geleceğini aydınlatmak için yola çıktı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden 'Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı' oldu.

31 Mart yerel seçimler için CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.