Proje hırsızlığına devam eden Ekrem İmamoğlu bu kez de yapılmış olan Eminönü-Alibeyköy tramvayını vadetti!

Proje sunmak yerine "Çözeceğiz. Derman olacağız" gibi genel geçer ifadelerle adaylık sürecini geçiren Ekrem İmamoğlu yine kendini rezil rüsva etti. Beton Ekrem, Google'a verdiği reklamda İstanbul'a Eminönü-Alibeyköy tramvayı vaadinde bulundu. Ancak bu tramvay tamamlanmış, 3 gün önce test sürüşü bile yapılmıştı. İşte o skandal reklam...

Giriş Tarihi 22 Mart 2019, 22:41 Güncelleme 22 Mart 2019, 23:17
Proje hırsızlığına devam eden Ekrem İmamoğlu bu kez de yapılmış olan Eminönü-Alibeyköy tramvayını vadetti!

İÇİNDEKİLER

CHP'nin her gittiği yerde vatandaştan büyük tepki gören adayı Ekrem İmamoğlu kırdığı potlarla da gündemden düşmüyor. Proje sunmak yerine "Çözeceğiz. Derman olacağız" gibi genel geçer ifadelerle adaylık sürecini geçiren Ekrem İmamoğlu bu defa baltayı fena taşa vurdu.

PROJE HIRSIZI YİNE FENA REZİL OLDU
Beylikdüzü Belediye Başkanlığı süresince İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerine çöken, İBB eserlerinin üzerine kendi logosunu koydurarak proje hırsızlığı yapan Ekrem İmamoğlu bu kez fena rezil oldu. Beton Ekrem Google reklamları yoluyla internet sitelerinde şaşırtan bir vaatte bulunuyor.

Beton Ekrem, google'a verdiği reklamda İstanbul'a Eminönü-Alibeyköy tramvayı vaadinde bulundu. Ancak bu tramvay tamamlanmış, 3 gün önce test sürüşü bile yapılmıştı.

TEST SÜRÜŞÜ BİLE YAPILMIŞ TRAMVAYI VADETTİ
Söz konusu reklamlarda Beton Ekrem Eminönü-Alibeyköy tramvay hattını vadediyor. Ancak Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy tramvay hattı tamamlanmış ve test sürüşünü geçtiğimiz salı günü İBB Başkanı Mevlüt Uysal yapmıştı. Uysal ayrıca, aynı gün Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosunun da test sürüşünü yapmıştı.

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı, tam otomatik sürücüsüz metro özelliğiyle Avrupa Yakası'nda ilk olacak.