Bakan Albayrak: Gezi'deki gibi sosyal medyada manipülatif bir süreç var

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bugün Türkiye seçime giderken son dönemde özellikle aynı Gezi'deki gibi sosyal medyada manipülatif bir süreç var.Kimler döviz düşmeye başladığında 'eyvah eyvah' diyerek kafasını kaşımaya başladılar. Burada zarar ettiyse birileri yine pişman olacak. Türkiye'nin temel dengelerinin tamamı çok sağlam." dedi.

Giriş Tarihi 22 Mart 2019, 22:23 Güncelleme 22 Mart 2019, 22:24
Bakan Albayrak: Gezi’deki gibi sosyal medyada manipülatif bir süreç var

İÇİNDEKİLER

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, A Haber ve A Para ortak yayınında soruları yanıtladı.

Bakan Albayrak, "Gezi dönemindekine benzer muazzam müthiş bir dezenformasyon var sosyal medya üzerinden. Göreceğiz, bakacağız. Herkes kur, şu bu falan diyor. Seçimden sonra Türkiye'nin güçlü, rahat, dümdüz, 4,5 yıl kırılganlıklarını her geçen gün elemine ettiği bir döneme girerken birilerinin geçmiş dönemde aldığı pozisyonları daha güçlendirmeye yönelik durumda. Kimler döviz düşmeye başladığında 'eyvah eyvah' diyerek kafasını kaşımaya başladılar. Burada zarar ettiyse birileri yine pişman olacak." dedi.

Bakan Albayrak, "Türkiye'nin temel dengelerinin tamamı çok sağlam. Hele de seçimden sonra hiçbir belirsizlik argümanı kalmayacak. Seçim sonuçlarının hiçbir şekilde siyasi resme etki etmeyeceği bir tablo ile karşı karşıyayız. Birileri seçim sürecini etkilemek istiyor, pişman olacaklar. Bilinçli bir manipülasyon ile algı operasyonu yapılıyor." ifadesini kullandı.

Albayrak, "Bugün Türkiye seçime giderken son dönemde özellikle aynı Gezi'deki gibi sosyal medyada manipülatif bir süreç var." dedi.