CHP, İyi Parti ve Saadet'in ortağı HDP polis katili terörist Zülküf Gezen'i kahraman ilan etti

CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin ittifak ortağı HDP, resmi Twitter hesabı üzerinden, PKK elebaşı Abdullah Öcalan için Tekirdağ cezaevinde kendisini asan PKK'lı terörist Zülküf Gezen için #ZülküfGezenÖlümsüzdür tagı açarak polis katillini kahraman ilan etti. HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Cengiz Çiçek ise "Toprağa düşenlere and olsun ki, mutlaka kazanacağız." diyerek ayaklanma çağrısı yaptı. Teröriste destek olmak için İzmir Alsancak’ta provokasyon yapan HDP’li vekiller Murat Çepni ve Serpil Kemalbay’a polis, "Terörist ağzıyla konuşma. Bir köpek geberdi diye burada laf yaptırtmam." diyerek tokat gibi yanıt verdi. PKK'lı terörist Zülküf Gezen, 2007 yılında Diyarbakır'daki bombalı saldırıda polis memuru Hüseyin Özdemir'i şehit ederek, 2'si polis memuru 6 kişiyi yaralamıştı.

Giriş Tarihi 18 Mart 2019, 14:54 Güncelleme 18 Mart 2019, 18:06
CHP, İyi Parti ve Saadet’in ortağı HDP polis katili terörist Zülküf Gezen’i kahraman ilan etti

İÇİNDEKİLER

2007 yılında Diyarbakır'da bombalı saldırıda Polis Memuru Hüseyin Özdemir'i Şehit eden, 2'si polis memuru 6 kişiyi yaralayan PKK'lı terörist Zülküf Gezen, PKK elebaşı Abdullah Öcalan için Tekirdağ cezaevinde kendini astı. CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin ittifak ortağı HDP resmi Twitter hesabı üzerinden, #ZülküfGezenÖlümsüzdür tagı açarak polis katili terörist Zülküf Gezen'i kahraman ilan etti.

HDP'Lİ VEKİLLERDEN SKANDAL PROVOKASYON
Teröriste destek olmak için İzmir Alsancak'ta provokasyon yapan HDP'li vekiller Murat Çepni ve Serpil Kemalbay'a polis izin vermedi. Polisten HDP'li vekillere müthiş ayar: Terörist ağzıyla konuşma. Bir köpek geberdi diye burada laf yaptırtmam.

İşte polis ile HDP'li vekiller arasında geçen o diyalog

-Çepni: Bu barikatlar halkı soyanlara kurulsun, halka karşı değil
Polis: Biz halkı satanlara kuruyorzu bu barikarı merak etmeyin

-Kemalbay: Milletvekiline laf yetiştirmek için mi ücret alıyorsunuz
Polis: Ülkeyi bölmeye çalışanlara barikat kuruyoruz. Vatan hainlerine barikat kuruyoruz.

-Kemalbay: Sen bir memursun niye taraf oluyorsun
Polis: Ben taraf değilim.
Kemalbay: Tarafsın taraf sen sen
Polis: Ben devletten tarafım, milletten tarafım

-Çepni: Hangi devlete?
Polis: Sen milletvekili değil misin?
Çepni: Evet ben halkın vekiliyim
Polis: Halkın vekiliysen terörist ağzıyla konuşma bana. Milletin vergisiyle maaş alıyorsun, milletin ağzıyla konuş. Bir köpek geberdi diye burada laf yaptırmam.

Teröristbaşı için cezaevinde kendini asan polis katili Zülküf Gezen için HDP'liler seferber oldu! DTK Başkanı Diyarbakır milletvekili Leyla Güven ve HDP taziye mesajı paylaştı. HDP'liler teröristin cenazesini alıp sloganlar attı. Cenaze HDP'liler tarafından alınıp Diyarbakır'a götürüldü.

HDP'Lİ VEKİLDEN TERÖRİSTE TAZİYE
2007 yılında bombalı saldırıda polis memuru Hüseyin Özdemir'i şehit eden, 2'si polis 6 kişiyi yaralayan, Abdullah Öcalan için cezaevinde kendini asan polis katili PKK'lı Zülküf Gezen için HDP'nin Diyarbakır Belediye başkan adayı Selçuk Mızraklı taziye paylaşımı yaptı.


KAHRAMAN İLAN EDİP AYAKLANMA ÇAĞRISI YAPTILAR
CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yaptığı PKK'nın siyasi uzantısı HDP'liler polis katili Zülküf Gezen'i kahraman gibi gösterip cenazesi için kitlesel halk hareketi çağrısı yaptılar.

Polis memuru Hüseyin Özdemir'i Şehit eden PKK'lı terörist Zülküf Gezen'in Abdullah Öcalan için cezaevinde kendini asması sonrası HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Cengiz Çiçek: "Seçim sürecinde sürece dahil sorumluluklarımızı yerine getirip mutlaka kazanacağız. Toprağa düşenlerimize and olsun" dedi.

TERÖRİSTBAŞINI ÖVEN SLOGANLAR
Cenazesi Diyarbakır'a götürülmek üzere Atatürk Havalimanı'na getirilen teröristi İstanbul'da karşılayıp Abdullah Öcalan ve ölen terörist lehine slogan attılar.

TERÖRİST CENAZESİNDE ZİLLET İTTİFAKI İŞ BAŞINDA
Abdullah Öcalan için Tekirdağ cezaevinde kendini öldüren Polis katili PKK'lı terörist Zülküf Gezen'in cenazesi İstanbul'a 31 Mart yerel seçimlerinde PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapan CHP'li Tekirdağ Belediyesi cenaze aracı ile taşındı.

"KENDİSİNİ ASTI"
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı da konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, terörist Zülküf Gezen'in 'fedai eylemi gerçekleştirdiği' yönündeki haberlerin doğru olmadığını bildirdi.

Açıklamada, "Bir kısım internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında ifade edildiği gibi sözde 'tecride karşı fedai eylemi' söz konusu olmayıp, ilk bulgulara göre bahsi geçen hükümlünün ölümü kendisini asarak intihar etmek suretiyle meydana gelmiştir." denildi

POLİSTEN ÖNLEM
PKK'lı teröristi kahraman ilan etmeye çalışan HDP'ye emniyet gereken cevabı verdi. Abdullah Öcalan için Tekirdağ cezaevinde kendini öldüren polis katili PKK'lı terörist Zülküf Gezen'in cenazesi Diyarbakır'a getirip sessizce gömüldü.

BİR POLİSİ ŞEHİT EDİP 2'Sİ POLİS 6 KİŞİYİ YARALAMIŞTI
Abdullah Öcalan için Tekirdağ cezaevinde kendini öldüren polis katili PKK'lı terörist Zülküf Gezen 2007 yılında bombalı saldırıda polis memuru Hüseyin Özdemir'i şehit ederken, 2'si polis 6 kişiyi yaralamıştı.